Libnet.ro
UNICEF

14:15

CFR Calatori si CFR Marfa au bani de salarii si de prima de Paste

Antena3 Antena3,
CFR Calatori si CFR Marfa au bani de salarii si de prima de Paste

CFR Calatori si CFR Marfa dispun de fondurile necesare acordarii salariilor si a primei de Paste, iar CFR SA mai are nevoie de 29 milioane lei pentru plata salariilor si 3,5 milioane lei pentru prima de Paste, desi are de incasat de la cele doua societati feroviare CFR Calatori si CFR Marfa. continuă pe Antena3

CFR Calatori a suplimentat numarul de vagoane in aceasta perioada

CFR Calatori a suplimentat numarul de vagoane in aceasta perioada, iar pentru asigurarea distantei sociale in trenuri se aplica regula un loc liber, un loc ocupat, inclusiv pentru vagoanele de dormit si cusete, a declarat luni ministrul Transporturilor, Lucian Bode, la Digi24.

De teama coronavirusului, CFR Calatori aplica in trenuri regula un loc liber, un loc ocupat

CFR Calatori si-a adaptat mersul trenurilor la conditiile de circulatie impuse prin Ordonantele Militare si prin instituirea starii de urgenta, in vederea prevenirii raspandirii infectiei cu COVID 19. Pentru asigurarea distantei sociale, in trenuri se aplica regula un loc liber, un loc ocupat, informeaza compania.

CFR Calatori suplimenteaza numarul de vagoane de dormit si de cuseta

CFR Calatori si-a adaptat mersul de tren la conditiile de circulatie impuse prin Ordonantele Militare si prin instituirea starii de urgenta, pentru prevenirea raspandirii infectiei cu COVID 19, anunta compania.

CFR Calatori si-a adaptat mersul trenurilor la conditiile de circulatie impuse prin Ordonantele Militare

CFR Calatori si-a adaptat mersul trenurilor la conditiile de circulatie impuse prin Ordonantele Militare si prin instituirea starii de urgenta, in vederea prevenirii raspandirii infectiei cu COVID 19, iar pentru asigurarea distantei sociale, in trenuri se aplica regula un loc liber, un loc ocupat, informeaza compania intr-un comunicat transmis duminica AGERPRES.

CFR Calatori suplimenteaza numarul vagoanelor de dormit si cuseta in trenurile pe distante lungi

CFR Calatori va suplimenta trenurile de lung parcus cu vagoane de dormit si cuseta, pentru a veni in sprijinul calatorilor care se deplaseaza spre casa in perioada Sarbatorilor Pascale, informeaza operatorul feroviar intr-un comunicat de presa transmis, sambata, AGERPRES.

Costescu: CFR Calatori a suspendat sau limitat circulatia pentru 43% din trenuri, iar incasarile au scazut cu peste 80%

CFR Calatori a suspendat sau limitat circulatia pentru 453 de trenuri, ceea ce reprezinta 43% din totalul de 1. 040 de trenuri care circulau zilnic, in urma crizei generate de Covid-19, potrivit datelor furnizate News. ro de Dan Costescu, directorul general al companiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )