Libnet.ro
UNICEF

17:30

CFR Cluj si Astra Giurgiu s-au anihilat reciproc

Online Sport Online Sport,
CFR Cluj si Astra Giurgiu s-au anihilat reciproc

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 0-0, intalnirea de pe teren propriu cu Astra Giurgiu, la capatul a 90 de minute in care cele doua formatii ne-au oferit fotbal cu pipeta, ceferistii dand in multe randuri impresia ca si-au irosit toate gloantele in acel 7-2 obtinut in detrimentul Otelului Galati. CFR a fost echipa mai prezenta in joc, in vreme ce Astra s-a vazut nevoita sa se multumeasca si cu o remiza, dupa ce Yahaya a vazut rosu in fata ochilor, cu un sfert de ora inainte de final. continuă pe Online Sport

Liga I, etapa a 12-a: CFR Cluj - Astra 0-0. Giurgiuvenii au jucat finalul in inferioritate

CFR Cluj isi continua rezultatele pozitive, desi n-a reusit sa castige in fata Astrei, ocupanta locului 3 in Liga I. Partida a fost una echilibrata, pana spre final, cand centralul Hategan l-a eliminat pe Yahaya.

Astra Giurgiu, egala CFR-ului

Echipa de fotbal Astra Giurgiu a remizat sambata, in deplasare, cu CFR Cluj, scor 0-0, intr-un meci contand pentru cea de-a XII-a etapa a Ligii I. Astralii au evoluat un sfert de ora in inferioritate numerica dupa eliminarea lui Yahaya.

Episodul eliminarii lui Matei din meciul pierdut de Dinamo la Astra Giurgiu continua: alb-rosii au fost suspendati

Dupa ce a pierdut partida disputata cu Astra Giurgiu 2-1), in deplasare, din etapa a XI-a a Ligii I, Dinamo a fost sanctionata de catre Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )