Libnet.ro
UNICEF

13:00

CFR Cluj, lider inaintea meciului Petrolul-Steaua

România Liberă România Liberă,
CFR Cluj, lider inaintea meciului Petrolul-Steaua

CFR Cluj a urcat pe primul loc in Liga I dupa victoria, la limita, in deplasare, cu Otelul Galati. Dinamo este si ea la un pas de podium, dupa victoria, tot la limita, dar pe teren propriu, cu CSMS Iasi. continuă pe România Liberă

Liga I: CFR Cluj - Otelul Galati, scor 1-0

CFR Cluj a invins, sambata, in deplasare, cu scorul de 1-0 1-0), echipa Otelul Galati, intr-un meci din etapa a VIII-a a Ligii I, informeaza Mediafax. Golul a fost marcat de Tade, in minutul 43. Cartonase.

Clubul CFR Cluj trebuie sa plateasca restante de aproape 90 000 de euro

Clubul CFR Cluj este bun de plata. Clujenii sunt obligati de Camera Nationala pentru Solutionarea Litigiilor din cadrul Federatiei Romane de Fotbal sa plateasca 80. 800 de eurojucatorilor Damjan Dokovici si Liviu Ganea. Suma reprezinta restantele financiare datorate de club celor doi.

Clubul CFR Cluj trebuie sa plateasca restante salariale in valoare de 80.800 de euro jucatorilor Dokovici si Ganea

Clubul CFR Cluj este obligat sa plateasca 80. 800 de euro catre jucatorii Damjan Dokovici si Liviu Ganea, reprezentand restante salariale, informeaza site-ul oficial al LPF, potrivit Mediafax. Decizia a fost luata joi de catre Camera Nationala pentru Solutionarea Litigiilor CNSL) din cadrul Federatiei Romane de Fotbal.

Un fost tehnician de la CFR Cluj a ajuns antrenor secund la Juventus Torino

Un fost antrenor de la CFR Cluj a ajuns om de baza in stafful lui Juventus Torino, una dintre cele mai titrate echipe din lume.

VIDEO Liga 1: Otelul - CFR Cluj 0-1

CFR a castigat pe terenul Otelului, scor 1-0, intr-o disputa contand pentru etapa cu numarul opt din Liga 1 la fotbal. Unicul gol a fost reusit de Tade, in minutul 42.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )