Libnet.ro
UNICEF

13:30

CFR Cluj Sepsi 0-0. Campioana nu-si revine

Online Sport Online Sport,
CFR Cluj Sepsi 0-0. Campioana nu-si revine

Doar pentru a doua oara in noua meciuri Sepsi Sf. Gheorghe a plecat neinvinsa de pe teren intr-un duel cu CFR Cluj. S-a intamplat, sambata seara, in meciul disputat in etapa a 2-a din CASA Liga 1. continuă pe Online Sport

Asa am trait CFR Cluj - Sepsi

CFR Cluj a revenit in campionat dupa socul de la mijlocul saptamanii, cand echipa din Gruia a fost eliminata dramatic din Champions League. Partida CFR Cluj - Sepsi a fost live text in aceasta pagina de la ora 21:00.

Liga 1: CFR Cluj vs Sepsi Sfantu Gheorghe 0-0 Deac a mai ratat un penalti

CFR Cluj si Sepsi Sfantu Gheorghe au remizat, sambata seara, scor 0-0, intr-un meci din etapa a doua a Ligii I.

Pe cine infrunta CFR Cluj in turul 3 preliminar din Europa League. O singura sperietoare!

CFR Cluj a ratat calificarea in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, dupa o partida dramatica in fata celor de la Dinamo Zagreb. A fost 8-7 pentru campioana Croatiei, dupa lovituri de departajare. Catalin Golofca a avut sansa de a o califica pe CFR Cluj, dar a tras in portar la ultima lovitura din seria .

Champions League: CFR Cluj vs Dinamo Zagreb Dan Petrescu: Croatii au cel putin 90% sanse sa mearga mai departe

CFR Cluj va infrunta in turul II preliminar al Champions League pe Dinamo Zagreb, campioana Croatiei. Castigatoarea din acest meci se va califica direct in turul urmator, fara sa existe un meci retur. Disputa va avea loc miercuri, 26 august, ora 21:00, si poate fi vizionata in direct pe Digisport si LookTV si Livescore pe HotNews. ro.

Sansa pentru CFR Cluj. Ar putea ajunge direct in playoff-ul Europa League

Eliminata dramatic de Dinamo Zagreb in turul 2 preliminar din Champions League, echipa CFR Cluj va continua parcursul in Europa League.

LIVE CFR Cluj - Dinamo Zagreb. Lovituri de la 11 metri in Gruia!

Miercuri seara, de la ora 21:00, transmitem live text in aceasta pagina meciul CFR Cluj - Dinamo Zagreb din turul 2 preliminar al Champions League. Se joaca intr-o singura mansa, cine pierde continua in turul 3 preliminar al Europa League.

Au ramas trei: Ce adversare pot intalni CFR Cluj, FCSB si FC Botosani in preliminariile Europa League

Liga 1 mai are trei reprezentante in cupele europene, toate in Europa League. CFR Cluj eliminata dramatic de Dinamo Zagreb din Champions League), FCSB si FC Botosani isi vor afla adversarele din tururile preliminare ale Europa League. Intra in material pentru a vedea pe cine ar putea intalni.

Drama in Gruia! CFR Cluj eliminata la 11 metri din Champions League. Golofca a ratat penalty-ul decisiv

CFR Cluj a evoluat mai bine de o repriza in superioritate numerica in meciul cu Dinamo Zagreb, partida ajunsa la loteria loviturilor de departajare dupa 2-2 in 90 si apoi 120 de minute. La 11 metri a fost 6-5 pentru echipa croata.

CFR Cluj l-a cedat pe Pascanu in liga secunda spaniola

Mutare surprinzatoare anuntata, vineri seara, de campioana Romaniei.

LiveText CFR Cluj vs Dinamo Zagreb 2-2 Lovituri de departajare in Gruia

CFR Cluj va infrunta in turul II preliminar al Champions League pe Dinamo Zagreb, campioana Croatiei. Castigatoarea din acest meci se va califica direct in turul urmator, fara sa existe un meci retur. Disputa va avea loc miercuri, 26 august, ora 21:00, si poate fi vizionata in direct pe Digisport si LookTV si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )