Libnet.ro
UNICEF

01:05

CFR Cluj - Steaua: 0-1. Ardelenii au jucat o repriza in inferioritate numerica

Adevărul Adevărul,
CFR Cluj - Steaua: 0-1. Ardelenii au jucat o repriza in inferioritate numerica

Steaua a luat toate cele trei puncte din deplasarea de la CFR Cluj, disputata duminica. Ros-albastrii au avut nevoie de un singur gol pentru a-si adjudeca victoria, nefiind capabili sa profite de inferioritatea numerica a adversarilor, care au evoluat in 10 oameni o repriza. continuă pe Adevărul

CFR Cluj n-a gasit reteta victoriei cu Dinamo Minsk. Ardelenii au incercat imposibilul in 10 oameni

CFR Cluj a pierdut returul disputat joi, pe teren propriu, impotriva celor de la Dinamo Minsk 0-2). Ardelenii au inregistrat doua infrangeri, scor general 0-3, si si-au luat gandul de la cupele europene in sezonul acesta.

Avancronica CFR Cluj-Dinamo Minsk (LIVE, 20:30)

Pentru CFR Cluj calificarea in grupele Europa League este primordiala in acest sezon prin prisma asigurarii bugetului echipei, insa formatia din Gruia trebuie sa treaca mai intai de obstacolul numit Dinamo Minsk.

CFR Cluj iese urat din Liga Europa

CFR Cluj a fost eliminata joi seara din turul 3 preliminar al Ligii Europa, invinsa cu 2-0 acasa de Dinamo Minsk si cu scorul cumulat de 3-0. CFR a avut cele mai mari ocazii ale partidei, a ramas in 10 total nemeritat si a avut cel putin un penalty refuzat de arbitru, care a acordat fara sa clipeasca eronat o lovitura de la 11 metri pentru oaspeti. Cel mai urat mod sa pierzi un meci l-a trait CFR, decimata pas cu pas de centralul acestui meci.

CFR Cluj a pierdut si returul cu Dinamo Minsk si a fost eliminata din Europa League

CFR Cluj a fost eliminata din cupele europene. Echipa lui Miriuta a pierdut si returul cu Dinamo Minsk, scor 0-2, dupa ce pierduse cu 1-0 in Belarus. Clujenii nu au reusit sa intoarca rezultatul din tur, desi.

CFR Cluj eliminata de Dinamo Minsk in turul trei preliminar al Ligii Europa

Formatia CFR Cluj a fost invinsa, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 0-0), de echipa Dinamo Minsk, in mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Europa. Astfel, clujenii au ratat calificarea in.

MINUT cu MINUT Europa League: Viktoria Plzen-Petrolul 1-4, CFR Cluj-Dinamo Minsk 0-2 si Liberec-Astra 2-3

Ati urmarit astazi live text pe onlinesport. ro meciurile celor trei echipe romanesti prezente in turul 3 preliminar al Europa League:Slovan Liberec-Astra 2-3), CFR Cluj-Dinamo Minsk 0-2) si Plzen-Petrolul 1-4).

CFR Cluj, eliminata din Liga Europa

O seara trista pentru fanii lui CRR Cluj, dupa ce clujenii au fost eliminati din turul trei preliminar din Liga Europa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )