Libnet.ro
UNICEF

17:15

CFR Cluj eliminata de Dinamo Minsk in turul trei preliminar al Ligii Europa

B1 B1,
CFR Cluj eliminata de Dinamo Minsk in turul trei preliminar al Ligii Europa

Formatia CFR Cluj a fost invinsa, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 0-0), de echipa Dinamo Minsk, in mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Europa. Astfel, clujenii au ratat calificarea in. continuă pe B1

CFR Cluj, eliminata din Liga Europa

O seara trista pentru fanii lui CRR Cluj, dupa ce clujenii au fost eliminati din turul trei preliminar din Liga Europa.

Liga Campionilor: Rezultate din turul trei preliminar/ Eliminarile lui Sparta Praga si Dinamo Zagreb, surprizele serii

Steaua s-a calificat in play-off-ul Champions League dupa ce a castigat, fara emotii, meciul retur cu Aktobe, din Kazahstan, scor 2-1. Cum in tur fusese 2-2, campioana Romaniei a obtinut biletele pentru urmatoarea faza a competitiei. Iata si celelalte rezultate din partidele disputate marti si miercuri in turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Champions League: Rezultate consemnate marti, in turul trei preliminar

Marti s-au disputat mai multe partide contand pentru mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. BATE Borisov si Standard Liege au obtinut calificarea in play-off-ul Champions League. Panathinaikos a parasit competitia.

Antrenorul lui Aktobe, despre meciul decisiv cu Steaua, din turul trei preliminar Champions League

Steaua se va duela, miercuri, cu Aktobe, in mansa secunda a turului trei preliminar Champions League. Partida se va disputa pe Arena Nationala, incepand cu ora 21. in meciul din Kazahstan, ros-albastrii au obtinut o remiza 2-2).

Victorie de moral pentru Viktoria Plze328;, inaintea returului cu Petrolul Ploiesti, din turul trei preliminar Europa League

Viktoria Plze328; a invins FK Jablonec, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-1. Partida s-a disputat in cadrul celei de-a doua etape a campionatului din Cehia. Gazdele vor intalni, joi, Petrolul Ploiesti, in returul turului trei preliminar Europa League, dupa ce prima mansa s-a incheiat la egalitate 1-1).

Live Text: Steaua- FK Aktobe, ora 20.30, in turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Steaua joaca in aceasta seara pentru un loc in play-off-ul Ligii Campionilor. Romanii primesc replica celor de la FC AKtobe, din Kazahstan si au prima sansa de calificare dupa ce in tur, cele doua echipe au remizat la 2.

CFR Cluj iese urat din Liga Europa

CFR Cluj a fost eliminata joi seara din turul 3 preliminar al Ligii Europa, invinsa cu 2-0 acasa de Dinamo Minsk si cu scorul cumulat de 3-0. CFR a avut cele mai mari ocazii ale partidei, a ramas in 10 total nemeritat si a avut cel putin un penalty refuzat de arbitru, care a acordat fara sa clipeasca eronat o lovitura de la 11 metri pentru oaspeti. Cel mai urat mod sa pierzi un meci l-a trait CFR, decimata pas cu pas de centralul acestui meci.

Bilantul echipelor romanesti in Europa League: doua calificate si o eliminata. Vineri se afla adversarii din playoff

Joi a fost o seara fructuoasa pentru echipele romanesti: Astra Giurgiu si Petrolul Ploiesti au reusit sa se califice in playoff-ul Europa League fara emotii, in timp ce drumul celor de la CFR Cluj s-a oprit in turul trei preliminar al competitiei.

MINUT cu MINUT Europa League: Viktoria Plzen-Petrolul 1-4, CFR Cluj-Dinamo Minsk 0-2 si Liberec-Astra 2-3

Ati urmarit astazi live text pe onlinesport. ro meciurile celor trei echipe romanesti prezente in turul 3 preliminar al Europa League:Slovan Liberec-Astra 2-3), CFR Cluj-Dinamo Minsk 0-2) si Plzen-Petrolul 1-4).

Avancronica CFR Cluj-Dinamo Minsk (LIVE, 20:30)

Pentru CFR Cluj calificarea in grupele Europa League este primordiala in acest sezon prin prisma asigurarii bugetului echipei, insa formatia din Gruia trebuie sa treaca mai intai de obstacolul numit Dinamo Minsk.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )