Libnet.ro
UNICEF

01:05

CFR Cluj transfera un atacant de la Astra Giurgiu

Online Sport Online Sport,
CFR Cluj transfera un atacant de la Astra Giurgiu

Echipa CFR Cluj s-a inteles cu atacantul muntenegrean Mirko Ivanovski de la Astra Giurgiu, vicecampioana Romaniei. continuă pe Online Sport

Cupa Ligii: CSMS Iasi a eliminat CFR Cluj, scor 4-2 si s-a calificat in sferturi

CSMS Iasi, echipa nou promovata in Liga I, a eliminat CFR Cluj, in optimile Cupei Ligii, cu scorul de 4-2. CSMS Iasi va evolua in sferturile competitiei.

CSMS Iasi invinge CFR Cluj si continua in Cupa Ligii

CSMS Iasi a trecut de CFR Cluj, scor 4-2, intr-un meci in care Miriuta s-a deplasat la Iasi cu jucatorii de plan secund, iar iesenii, cu avantaj de doua goluri in primul sfert de ora, au tremurat pana in minutul 58, cand Palimaru a semnat revenirea nou-promovatei. Olah, cu doua pase de gol si o reusita, a fost omul meciului CSMS Iasi-CFR Cluj, din optimile Cupei Ligii.

MINUT cu MINUT CUPA LIGII CSMS Iasi-CFR Cluj 4-2 si U Cluj-Petrolul 1-0

CSMS Iasi-CFR Cluj 4-2si U Cluj-Petrolul 1-0au fosttransmise in direct in modulul livetext. Intrati aici pentru a urmari minut cu minut cele doua confruntari din cadrul Cupei Ligii Adeplast.

CFR Cluj, interesata de Europa League, nu de Cupa Ligii

CFR Cluj a fost eliminata, duminica, din optimile Cupei Ligii, dupa ce a pierdut cu 2-4 in fata celor de la CSMS Iasi. Tehnicianul ardelenilor, Vasile Miriuta, a declarat ca interesul formatiei sale era, oricum, pentru cupele europene.

Cupa Ligii: CSMS Iasi - CFR Cluj 4-2, recital de goluri in Copou

CSMS Iasi a trecut cu 4-2 de CFR Cluj si s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Ligii. Scorul la pauza a fost 2-2.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )