Libnet.ro
UNICEF

01:05

CFR invinge Botosaniul mai clar decat o arata scorul

Online Sport Online Sport,
CFR invinge Botosaniul mai clar decat o arata scorul

CFR Cluj a obtinut a doua victorie consecutiva in campionat, 3-1 cu FC Botosani, la capatul unui meci dominat autoritar, in care oaspetii au inscris golul de onoare la singurul sut spre poarta lui Felgueiras. Statistic vorbind, gazdele au expediat 21 de suturi pe spatiul portii si alte 11 spre buturile aparate de Dorian Perianu, autorul unei gafe incredibile la reusita de 1-0 a ceferistilor. Rui Pedro 32), Maftei 58), Batin 88) si Vraciu 38), de la oaspeti, si-au trecut numele pe tabela de marcaj. continuă pe Online Sport

Cum a reusit Facebook sa ofere prin Instagram un serviciu de chat mai bun decat cel oferit de concurenta

Prin Instagram Direct, Facebook a reusit sa furnizeze un serviciu de mesagerie instant mai bun decat cel pe care voia sa-l cumpere cu trei miliarde de dolari. A facut asta prin controlul pe care i-l lasa utilizatorului de a sterge cand doreste el pozele.

Valcenii vor primi pensiile cu trei zile mai devreme decat de obicei

In decembrie, pensionarii din judetul Valcea vor primi pensiile cu trei zile mai devreme decat de obicei. Conducerea Casei Judetene de Pensii CJP) sustine ca, pentru acest lucru, s-a luat deja legatura cu Posta Romana.

Ministerul Mediului: In primele noua luni din anul 2013 s-a constatat ca s-au taiat ilegal circa 850.000 de metri cubi de lemn, de patru ori mai mult decat in 2012

In primele noua luni din anul 2013 s-a constatat ca s-au taiat ilegal circa 850. 000 de metri cubi de lemn, de patru ori mai mult decat in 2012, a declarat joi, ministrul delegat pentru Ape si Paduri, Lucia Varga. Constatarea s-a facut in urma controalelor facute de Inspectoratele Teritoriale de Regim Silvic si de Vanatoare ITRSV), insa Lucia Varga sustine ca in realitate s-au taiat ilegal peste 1 milion de metri cubi de lemn. Anual se recolteaza din padure legal circa 14 milioane de metri cubi de lemn, in baza amenajamentelor silvice. In plus, Varga a cerut ITRSV-urilor sa prezinte pana pe 15 ianuarie 2014 stadiul in care se afla dosarele celor care au comis infractiuni in padure.

Google cumpara compania care a dat lumii robotul mai rapid decat Usain Bolt

Google vrea sa creeze si roboti, de ei se va ocupa omul care a creat Android, iar mai nou gigantul american a cumparat una dintre cele mai cunoscute companii din acest domeniu. Daca ai auzit de robotul care se ia la intrecere cu Usain Bolt, atunci stii ce e Boston Dynamics.

Rocha face senzatie in Japonia. Mai bun decat atacul Stelei din prezent

Dat afara de la Steaua pentru ineficienta, atacantul brazilian Adi Rocha face senzatie in Japonia pentru Gamba Osaka si cel putin dupa cifre sta mai bine ca atacantii din lotul actual al Stelei.

Utile: Neuronutritia, un nou concept de hrana pentru minte. Este mai mult decat mancare; Cancerul de san poate fi prevenit cu o pastila pe zi; Cu ce conditie vor primi medicamente compensate pacientii cu venituri de pana la 700 lei

Adevarat sau fals despre alimentele congelate. Cat timp le poti pastra la rece. Cum e mai bine sa decongelam alimentele: la temperatura camerei sau in frigider? Putem pastra alimente la congelator ani intregi? Legumele congelate, la. Dieta care opreste caderea parului. Ceea ce mancam influenteaza, in mare masura, starea podoabei capilare. Iata de ce este este important sa stim ce alimente sa nu ne lipseasca din dieta daca vrem sa prevenim probleme precum caderea.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )