Libnet.ro
UNICEF

01:05

Champions League: BATE Borisov, marea surpriza a serii (3-1 cu Bayern); Mircea Lucescu, remiza contra lui Juventus

Hotnews Hotnews,
Champions League: BATE Borisov, marea surpriza a serii (3-1 cu Bayern); Mircea Lucescu, remiza contra lui Juventus

BATE Borisov a oferita marea surpriza a serii de Champions League: 3-1, pe propriul teren, in fata celor de la Bayern Munchen Grupa F). Sahtior a remizat, scor 1-1, la Torino, cu Juventus, in timp ce Barcelona nu a avut probleme in deplasarea de la Lisabona 2-0 cu Benfica). continuă pe Hotnews

BATE detoneaza bomba serii in Liga Campionilor

Bielorusii de la BATE Borisov continua parcursul de exceptie din Liga Campionilor. Marti seara, BATE a invins cu 3-1 pe Bayern Munchen.

Champions League: Programul disputelor si al televizarilor

Juventus vrea sa continue parcursul bun din Champions League contra celor de la Sahtior, intr-o partida contand pentru Grupa E. Bayern Munchen se va deplasa pe terenul surprinzatoarei BATE Borisov, in timp ce Barcelona vrea sa se impuna in deplasarea de la Lisabona cu Benfica). Intra in material pentru a vedea programul disputelor si al televizarilor din Champions League.

BATE Borisov - Bayern Munchen, scor 3-1, in grupa F a Ligii Campionilor.

Formatia germana Bayern Munchen a fost invinsa, marti seara, in deplasare, cu scorul de 3-1, de echipa belarusa BATE Borisov, in etapa a doua a grupei F a Ligii Campionilor, potrivit Mediafax. CITESTE SI: CFR Cluj - Manchester United, 1 - 2 Pentru BATE au marcat Pavlov 23, Rodionov 78 si Bressan 90+5, in timp ce pentru Bayern a inscris Ribery 90+1. In celalalt meci al grupei F, Valencia Spania) a invins OSC Lille Franta), scor 2-0, prin golurile marcate de Jonas, in minutele 38 si .

bwin a dat publicitatii cotele pentru meciurile de astazi si maine seara din faza grupelor UEFA Champions League

In timp ce elita fotbalului european se pregateste sa iti continue campania actuala in Champions League, bwin, cea mai mare platforma de pariuri sportive din Europa, a publicat cote interesante pentru toti fanii. Vechea garda a Europei e favorita sa se impuna in a doua runda de meciuri din faza grupelor.

Sindicatul din SRTv acuza CA ca vrea sa cumpere drepturi pentru UEFA Champions League 2012-2015

Sindicatul din TVR acuza Consiliul de Administratie CA) al Televiziunii Romane ca, in ciuda situatiei financiare dezastruoase a televiziunii, a aprobat limita superioara a cheltuielilor in scopul achizitiei drepturilor pentru UEFA Champions League si Super Cupa Europei pentru perioada 2012-2015, informeaza Mediafax citand un comunicat al Sindicatului pentru Unitatea Salariatilor TV din TVR - SPUS TV sindicatul reprezentantiv din TVR, n. r. ) transmis marti presei.

Manchester United, infrangere inainte de meciul cu CFR Cluj din Champions League

Manchester United a pierdut confruntarea cu Tottenham, echipa antrenata de Sir Alex Ferguson fiind invinsa cu 3-2 chiar pe Old Trafford. In urma acestui rezultat, Chelsea s-a distanta la 4 puncte de United in clasamentul din Premier League.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )