Libnet.ro
UNICEF

07:00

Champions League: PSG - Chelsea 3-1; Real Madrid - Borussia 3-0

Hotnews Hotnews,
 Champions League: PSG - Chelsea 3-1; Real Madrid - Borussia 3-0

Miercuri s-au disputat ultimele doua meciuri din sferturile Champions League, PSG trecand de Chelsea cu 3-1, ultimul gol fiind marcat in ultimul minut al prelungirilor dupa o faza superba facuta de Pastore. Meciul dintre Real Madrid si Borussia Dortmund nu a avut istoric, madrilenii invingand o trupa decimata de accidentari cu un 3-0 si se pot gandi la semifinale. continuă pe Hotnews

MINUT cu MINUT Sferturi de finala Liga Campionilor Real Madrid-Borussia 3-0 si PSG-Chelsea 3-1

Real Madrid-Borussia Dortmund 3-0 si PSG-Chelsea 3-1 au fost in direct, LIVE TEXT, pe site incepand cu ora 21:45. Marti seara, Manchester United a obtinut o remiza pretioasa, scor 1-1, in fata lui Bayern Munchen, detinatoarea trofeului, in timp ce Atletico a tinut-o in sah pe FC Barcelona 1-1).

LIVE Sferturi de finala Liga Campionilor Real Madrid-Borussia si PSG-Chelsea

Real Madrid-Borussia Dortmundsi PSG-Chelsea sunt in direct, LIVE TEXT, pe site incepand cu ora 21:45. Marti seara, Manchester United a obtinut o remiza pretioasa, scor 1-1, in fata lui Bayern Munchen, detinatoarea trofeului, in timp ce Atletico a tinut-o in sah pe FC Barcelona 1-1).

LIVE Sferturi de finala Liga Campionilor Real Madrid-Borussia si PSG-Chelsea (21:45)

Real Madrid-Borussia Dortmundsi PSG-Chelsea sunt in direct, LIVE TEXT, pe site incepand cu ora 21:45. Marti seara, Manchester United a obtinut o remiza pretioasa, scor 1-1, in fata lui Bayern Munchen, detinatoarea trofeului, in timp ce Atletico a tinut-o in sah pe FC Barcelona 1-1).

Avancronica: Real Madrid cauta razbunarea in fata Borussiei Dortmund

Doar Borussia Dortmund a stat sezonul precedent in calea celor de la Real Madrid pentru disputarea unei noi finale a UEFA Champions League.

Pierdere de ultima ora la Real Madrid

Carlo Ancelotti a primit o grea lovitura cu putine ore inaintea meciul de miercuri seara programat contra nemtilor de la Borussia Dortmund in sferturile Champions League.

Gerard Pique, absent o luna - Va rata returul cu Atletico si derbiul cu Real Madrid

Accidentat in minutul 12 al partidei dintre Barcelona si Atletico Madrid 1-1, sferturi Champions League), Gerard Pique a suferit o fisura la sold si va lipsi de pe gazon aproximativ o luna de zile, informeaza presa sportiva din Spania.

Champions League: Manchester United - Bayern si Barcelona - Atletico, meciurile vedeta ale zilei

Champions League a ajuns la sferturile de finala, faza a competitiei unde s-au calificat doar numele cu adevarat importante ale Batranului Continent. Duelurile serii vor fi de cinci stele: Manchester United - Bayern Munchen si Barcelona - Atletico Madrid. Intra in material pentru a vedea programul transmisiilor.

VIDEO Real Madrid - Rayo Vallecano 5-0

Real Madrid s-a distrat in meciul cu Rayo Vallecano, echipa pregatita de Carlo Ancelotti impunandu-se cu 5-0 etapa XXXI). In urma acestui rezultat, galacticii au acumulat 73 de puncte, performanta cu care se afla pe locul trei in Primera Division la doua distanta de Barcelona si la trei de liderul Atletico Madrid).

Avancronica: Duelul gigantilor financiari in PSG-Chelsea

La acest nivel un meci intre Paris Saint Germain si Chelsea sintetizeaza evolutia fotbalului la nivel de top in ultimii zece ani. Se intalnesc doua echipe cu buegete nelimitate, doua formatii alcatuite din jucatori de mare calibru si care sunt infometati de gloria europeana.

Barcelona si Atletico, duelul spaniol din sferturile Champions League

In lupta directa pentru titlul acestui sezon din Primera Division, FC Barcelona si Atletico Madrid se dueleaza si pentru gloria europeana in prima intalnire directa la acest nivel.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )