Libnet.ro
UNICEF

23:30

Champions League: Manchester United - Bayern si Barcelona - Atletico, meciurile vedeta ale zilei

Hotnews Hotnews,
 Champions League: Manchester United - Bayern si Barcelona - Atletico, meciurile vedeta ale zilei

Champions League a ajuns la sferturile de finala, faza a competitiei unde s-au calificat doar numele cu adevarat importante ale Batranului Continent. Duelurile serii vor fi de cinci stele: Manchester United - Bayern Munchen si Barcelona - Atletico Madrid. Intra in material pentru a vedea programul transmisiilor. continuă pe Hotnews

LIVE Liga Campionilor: Barcelona - Atletico Madrid 1-1, Manchester United - Bayern Munchen 1-1

Urmariti in direct primele manse din sferturile de finala ale Ligii Campionilor: Barcelona - Atletico Madrid si Manchester United - Bayern Munchen.

LIVE Liga Campionilor: Barcelona - Atletico Madrid 0-0, Manchester United - Bayern Munchen 0-0

Urmariti in direct primele manse din sferturile de finala ale Ligii Campionilor: Barcelona - Atletico Madrid si Manchester United - Bayern Munchen.

Manchester United si Bayern Munchen reediteaza pe Old Trafford finala din 1999

Doua dintre cel mai puternice cluburi ale Europei se infrunta, marti seara, intr-un clasic al Champions League, o intalnire care a atins punctul de maxim la finala din 1999, castigata spectaculos de Manchester United, cu 2-1, pe Nou Camp din Barcelona.

Champions League (sferturi): Barcelona - Atletico 1-1/ Manchester United - Bayern 1-1

Atletico Madrid a plecat neinvinsa de pe Camp Nou, formatia pregatita de Diego Simeone remizand, scor 1-1, impotriva Barcelonei, in mansa tur a sferturilor din Champions League. In celalalta partida a serii, Manchester United si Bayern Munchen au remizat, scor 1-1, pe Old Trafford.

Manchester United, gura de oxigen cu Aston Villa. Moyes, contestat la inaltime

Wayne Rooney a marcat o dubla, sambata dupa-amiaza, in meciul castigat de Manchester United pe teren propriu cu Aston Villa, scor 4-1.

David Moyes despre situatia dezastruoasa de la Manchester United: Nici Sir Alex Ferguson nu ar fi putut face mai mult

Manchester United traverseaza unul din cele mai slabe sezoane din ultimii ani, campioana Angliei aflandu-se doar pe locul 7 in Premier League, la 18 distanta de prima pozitie. Managerul David Moyes se apara insa si spune ca echipa nu ar fi avut alt traseu nici chiar daca pe banca tehnica s-ar fi aflat Sir Alex Ferguson.

Reghecampf se gandeste la grupele Champions League

Chiar daca admite ca Steaua nu a castigat deocamdata nimic in acest sezon competitional, tehnicianul Laurentiu Reghecampf isi face deja planurile pentru preliminariile Champions League si prezenta in grupele acestei competitii.

Barcelona si Atletico, duelul spaniol din sferturile Champions League

In lupta directa pentru titlul acestui sezon din Primera Division, FC Barcelona si Atletico Madrid se dueleaza si pentru gloria europeana in prima intalnire directa la acest nivel.

VIDEO Barcelona, Atletico si Real, victorii pe linie. Rat, meci de cosmar in fata celui mai scump jucator din lume

Continua lupta la baioneta la varful clasamentului din Spania. Cele trei pretendente la titlu au castigat pe linie, sambata seara, in etapa a 31-a. Barcelona s-a impus in derby-ul cu Espanyol, Real a transat un alt derby local, cu Rayo Vallecano, la care Rat a fost titular, iar Atletico a trecut peste o deplasare grea, la Bilbao.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )