Libnet.ro
UNICEF

01:05

El Chapo ar putea fi extradat in Statele Unite

Antena3 Antena3,
El Chapo ar putea fi extradat in Statele Unite

Joaquin El Chapo Guzman, una dintre cele mai importante figuri ale cartelurilor mexicane, ar urma sa fie extradat in Statele Unite. Guzman, care a fost capturat recent dupa ce evadase din puscarie in luna iu. continuă pe Antena3

Statele Unite ar putea trimite armament strategic in Coreea de Sud

Administratia de la Seul a initiat discutii cu Statele Unite pentru aducerea unor arme strategice pe teritoriul Coreei de Sud dupa ce regimul stalinist nord-coreean a anuntat ca a testat cu succes o bomba cu hidrogen, informeaza Reuters, preluata de Mediafax.

Irakul va cumpara 5.000 de rachete aer-sol de la Statele Unite

Departamentul de Stat din Statele Unite a aprobat vanzarea a 5. 000 de rachete de tip Hellfire in Irak, in cadrul unui contract de 800 de milioane de dolari, anunta Pentagonul, citat de site-ul agentiei Reuters.

Decembrie 2015, cea mai calda ultima luna a anului inregistrata vreodata in Statele Unite

Decembrie 2015 a fost cea mai calda ultima luna a anului inregistrata vreodata in Statele Unite din 1880, de cand se fac asemenea masuratori, iar pe ansamblul sau, 2015, s-a situat pe locul al doilea in topul celor mai caldurosi ani din aceasta tara, a anuntat joi Agentia americana pentru monitorizarea oceanelor si atmosferei NOAA), citata de AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )