Libnet.ro
UNICEF

06:46

UE si China au ajuns la un acord in disputa comerciala privind panourile solare

Hotnews Hotnews,
 UE si China au ajuns la un acord in disputa comerciala privind panourile solare

Comisia Europeana a anuntat sambata ca a ajuns la o solutie amiabila cu Beijingul in privinta importurilor de panouri solare chineze, o disputa ce ameninta sa se transforme intr-un adevarat razboi comercial, scrie AFP. continuă pe Hotnews

China saluta acordul cu Uniunea Europeana privind panourile solare

China saluta acordul cu Uniunea Europeana privind panourile solare, informeaza AFP. Guvernul chinez a estimat ca solutia amiabila convenita de China si Uniunea Europeana privind importurile de panouri solare.

China saluta acordul cu UE privind panourile solare.

Guvernul chinez a estimat sambata ca solutia amiabila convenita de China si Uniunea Europeana privind importurile de panouri solare dovedeste, de o parte si de cealalta, o atitudine flexibila si pragmatica, relateaza AFP. Concluzia pozitiva si constructiva a negocierilor noastre demonstreaza pe deplin, de o parte si de cealalta, o atitudine pragmatica si flexibila, precum si intelepciune in solutionarea diferendelor, a declarat Shen Danyang, purtator de cuvant al Ministerului chinez al .

Dacian Ciolos: China este deschisa la dialogul privind conflictul vinicol cu UE

Comisarul european pentru agricultura si dezvoltare rurala Dacian Ciolos a apreciat ieri la Beijing ca autoritatile chineze sunt deschise spre dialog pentru a se rezolva disputa comerciala care afecteaza vinurile importate din Europa pe piata chineza, transmite EFE.

UE si China au gasit o solutie pentru disputa importurilor de panouri solare

Comisia Europeana CE) a declarat ca a ajuns la o solutie amiabila cu Beijingul, cu privire la disputa importurilor de panouri solare fabricate in China.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )