Libnet.ro
UNICEF

05:30

China saluta acordul cu Uniunea Europeana privind panourile solare

B1 B1,
China saluta acordul cu Uniunea Europeana privind panourile solare

China saluta acordul cu Uniunea Europeana privind panourile solare, informeaza AFP. Guvernul chinez a estimat ca solutia amiabila convenita de China si Uniunea Europeana privind importurile de panouri solare. continuă pe B1

China saluta acordul cu UE privind panourile solare.

Guvernul chinez a estimat sambata ca solutia amiabila convenita de China si Uniunea Europeana privind importurile de panouri solare dovedeste, de o parte si de cealalta, o atitudine flexibila si pragmatica, relateaza AFP. Concluzia pozitiva si constructiva a negocierilor noastre demonstreaza pe deplin, de o parte si de cealalta, o atitudine pragmatica si flexibila, precum si intelepciune in solutionarea diferendelor, a declarat Shen Danyang, purtator de cuvant al Ministerului chinez al .

UE si China au ajuns la un acord in disputa comerciala privind panourile solare

Comisia Europeana a anuntat sambata ca a ajuns la o solutie amiabila cu Beijingul in privinta importurilor de panouri solare chineze, o disputa ce ameninta sa se transforme intr-un adevarat razboi comercial, scrie AFP.

Romania, pe locul doi la productia de porumb in Uniunea Europeana, cu 11,3 milioane tone

Romania ocupa locul doi in topul producatorilor de porumb din Uniunea Europeana, recolta din 2013 fiind de 11,3 milioane de tone, adica de doua ori mai mare decat cea din 2012. Productivitatea a crescut cu.

Nita negociaza cu Uniunea Europeana acordarea de facilitati consumatorilor industriali de gaze

Autoritatile doresc acordarea de facilitati consumatorilor industriali de gaze naturale si poarta negocieri cu Comisia Europeana pe aceasta tema, a anuntat Constantin Nita, ministrul delegat pentru Energie.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2145 seconds )