Libnet.ro
UNICEF

19:00

China a anuntat primul deces din cauza gripei aviare cu tulpina H7N9 din 2014

B1 B1,
China a anuntat primul deces din cauza gripei aviare cu tulpina H7N9 din 2014

China a anuntat primul caz de gripa aviara provocata de tulpina H7N9 din 2014, informeaza AFP. Victima este un locuitor din provincia meridionala Guangdong decedat luni, au afirmat marti autoritatile. continuă pe B1

ALERTA la Sibiu, dupa ce un barbat, angajat al aeroportului, a MURIT din cauza GRIPEI. Arafat: Se iau analize pentru depistarea virusului gripei porcine

UPDATE:Raed Arafat a declarat ca vor fi prelevate probe biologice care sa dovedeasca daca persoana care a decedat era infestata cu virusul gripei porcine. Si celor doi pacienti, colegi ai barbatului.

Un angajat al Aeroportului din Sibiu a murit din cauza gripei

Medicii sibieni sunt in alerta dupa ce un angajat al Aeroportului din Sibiu a murit din cauza unei forme severe de gripa.

Cluj: Trei curse aeriene au intarzieri din cauza cetii

Trei curse aeriene care trebuie sa decoleze sau sa aterizeze, marti dimineata, pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj-Napoca au intarzieri din cauza cetii. Au intarzieri din cauza cetii cursele.

Marius Manole joaca luni primul spectacol din 2014

Teatrul nu e o cladire a incheiat vacanta de iarna cu bine si va invita sa vizionati primul spectacol din anul 2014, Noi4, cu distributia formata din Maria Obretin, Ilinca Manolache, Lia Bugnar si Marius Manole. Noi4 se joaca maine, 6 ianuarie, la ora 20:00, la Godot Cafe Teatru, str. Blanari, nr.

Cluj: Intarziere de pana la 4 ore la cursele aeriene, din cauza cetii

Cinci curse aeriene externe si interne operate, miercuri, pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj-Napoca au intarzieri din cauza cetii, unele chiar de aproape patru ore, relateaza Mediafax.

Arges: 17 elevi, preluati de la scoala de ambulante dupa ce s-ar fi intoxicat din cauza unor bomboane

Saptesprezece elevi de la scoala din comuna Lunca Corbului, judetul Arges, au fost preluati de ambulante, miercuri dimineata, dupa ce li s-a facut rau, cel mai probabil din cauza unor bomboane. Prima ipoteza.

Cluj: Cinci curse aeriene au intarzieri, unele de patru ore, din cauza cetii

Cinci curse aeriene externe si interne operate, miercuri, pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj-Napoca au intarzieri din cauza cetii, unele chiar de aproape patru ore. Reprezentantii Aeroportului.

UPDATE. Cluj: Cinci curse aeriene, ANULATE din cauza cetii.

Cele cinci curse aeriene interne si externe care inregistrau initial intarzieri, miercuri, din cauza cetii de pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj au fost anulate, iar pe langa acestea alte trei aeronave vor avea intarzieri sau vor fi anulate, transmite Mediafax. Astfel, au fost anulate doua curse Tarom care ar fi trebuit sa aterizeze la Cluj-Napoca la orele 8. 40, respectiv 9. 05, cursa companiei Wizz Air spre Beauvais, care trebuia sa plece la ora 6. 00 si se estima ca va pleca la .

Cluj: Cinci curse aeriene au intarzieri din cauza cetii.

Cinci curse aeriene externe si interne operate, miercuri, pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj-Napoca au intarzieri din cauza cetii, unele chiar de aproape patru ore, transmite Mediafax. Reprezentantii Aeroportului International Avram Iancu Cluj au declarat, miercuri, ca sunt afectate zboruri spre destinatii precum Bucuresti, Paris, Madrid sau Viena. Astfel, au intarzieri doua curse Tarom care ar fi trebuit sa aterizeze la Cluj-Napoca la orele 8. 40, respectiv 9. 05, aeronava .

ALERTA la Sibiu, dupa ce un barbat, angajat al aeroportului, a MURIT din cauza unei forme severe de GRIPA

Medicii sibieni sunt in alerta dupa ce un angajat al Aeroportului din Sibiu a murit din cauza unei forme severe de gripa. Alti doi colegi ai barbatului sunt internati in spital cu aceleasi simptome. Pana can.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )