Libnet.ro
UNICEF

08:30

UPDATE: Cel putin 500 de detinuti evadati si zeci de morti in urma atacurilor comise ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Cel putin 500 de detinuti evadati si zeci de morti in urma atacurilor comise ...

UPDATE: Cel putin 500 de detinuti au evadat din doua inchisori situate in apropiere de Bagdad, atacate in noaptea de duminica spre luni de grupuri armate, au anuntat, luni, doi deputati, membri ai Comisiei parlamentare pentru Securitate si Aparare, transmite Mediafax. Hakim al-Zamili a declarat pentru AFP ca aproximativ 500 de detinuti teroristi au evadat din inchisoarea Abu Ghraib, la vest de Bagdad. In schimb, Shwan Taha a apeciat, citat pe site-ul partidului kurd PUK, ca :intre 500 si . continuă pe România Liberă

Violentele se intensifica in Irak: Grupari armate au atacat inchisorile Abu Ghraib si Taji, cel putin 500 de prizonieri teroristi au evadat

Cel putin 500 de prizonieri au evadat din Abu Ghraib si dintr-o alta inchisoare irakiana, in urma unei nopti de lupte in care au murit peste 40 de oameni, int-un context de crestere continua a violentelor din Irak, scrie AFP.

Cel putin 47 morti si 200 de raniti in urma unor cutremure in China

Cel putin 47 de persoane au murit si peste 200 au fost ranite in China in urma unui cutremur de 5,9, urmat de o replica de 5,6, produs luni in nord-vestul tarii. Cutremurul initial a avut loc la ora locala.

China: Cel putin 11 morti in urma unui cutremur puternic

Cel putin 11 oameni au murit si peste 80 au fost raniti in urma unui cutremur puternic produs astazi, in vestul Chinei, conform surselor de presa internationale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )