Libnet.ro
UNICEF

06:15

Chisinaul a votat cu Maia Sandu. Victorie categorica in fata lui Igor Dodon

Adevărul Adevărul,
Chisinaul a votat cu Maia Sandu. Victorie categorica in fata lui Igor Dodon

Maia Sandu a obtinut aproape 60% din voturile alegatorilor din Chisinau, in timp ce Igor Dodon a fost votat de 40,4% din alegatori, asta desi la Capitala este condusa de primarul socialist Ion Ceban, care l-a sprijinit pe Igor Dodon la prezidentiale. continuă pe Adevărul

Pro-europeana Maia Sandu a castigat alegerile cu 57,75% din voturi, la o diferenta de peste 15 procente fata de Igor Dodon - au fost numarate toate voturile Prima declaratie dupa victorie

Candidata pro-europeana Maia Sandu a castigat alegerile din Republica Moldova cu 57,75% din voturi, in timp ce Igor Dodon a obtinut 42,25%, dupa numararea tuturor buletinelor de vot din sectiile de votare. Numarul de alegatori care au votat in strainatate in al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova este un record, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele Comisiei Electorale Centrale CEC), Vladimir Sarban. in mai multe orase din Europa, cetateni moldoveni nu au mai putut votat din cauza epuizarii numarului de buletine de vot. 50:Pavel Filip vrea alegeri parlamentare anticipate in toamna anului urmator si un guvern al unitatii nationale.

Avere Maia Sandu. Presedintele Rep. Moldova are bani tocmai intr-un cont din America

Moldovenii si-au ales presedintele: Maia Sandu, candidata proeuropeana. Ea devine astfel prima femeie presedinte din Republica Moldova. Drumul sau de la Banca Mondiala la Ministerul Educatiei si averea. Averea Maiei Sandu, prima femeie presedinte din Republicii Moldova. Cati bani are intr-un cont din America Victorie categorica a candidatei proeuropene Maia Sandu la alegerile prezidentiale din .

Ce a declarat Maia Sandu despre unirea Republicii Moldova cu Romania

Maia Sandu a reusit o victorie categorica la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, impotriva candidatului pro-rus, Igor Dodon. Exodul cetatenilor, economia, justitia cat si unirea micului stat cu.

Alegeri prezidentiale Republica Moldova, rezultate preliminare: Pro-europeana Maia Sandu va fi noua presedinta peste Prut, dupa o victorie rasunatoare impotriva pro-rusului Igor Dodon

UPDATE, 16 noiembrie, ora 1. 30 Dupa procesarea a 98% din procesele verbale, devine clar ca Maia Sandu va fi noua presedinta a Republicii Moldova, potrivit TV8. Pentru candidata PASau votat peste 824. 000 de.

LUDOVIC ORBAN O FELICITA PE MAIA SANDU: Va fi presedintele asteptat de oamenii buni care au votat pentru schimbare

Premierul Ludovic Orban o felicita pe Maia Sandu pentru victoria obtinuta la alegerile prezidentiale din Republica Moldova, exprimandu-si convingerea ca aceasta va fi presedintele asteptat de oamenii buni care au votat pentru schimbare.

VIDEO Maia Sandu a votat: Astazi aveti puterea sa-i pedepsiti pe cei care v-au mintit si v-au furat

Candida PAS in alegerile prezidentiale din 15 noiembrie, Maia Sandu, si-a exprimatul dreptul la vot, duminica, la ora 9. Lidera PAS a declarat ca a votat pentru schimbare, pentru o Moldova in care oamenii au incredere in ziua de maine, pentru o Moldova de care sa fim cu totii mandri.

Alegeri Republica Moldova: Maia Sandu se prefigureaza ca marele castigator al alegerilor prezidentiale Rezultatele preliminare confirma exit-poll-urile

Maia Sandu se pare ca este marele castigator al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, daca estimarile preliminare ale after-poll-ului telefonic realizat de Comunitatea WatchDog. md si Institutul de Politici Publice se confirma. Potrivit acestor estimari, pentru Maia Sandu au votat 54,7% dintre alegatori, iar pentru Igor Dodon 45,3. -------------------UPDATE 23:18 Dupa centralizarea a 94. 03% din procesele verbale, Maia Sandu a obtinut 51. 70% din voturi iar Igor Dodon 48. 30%, potrivit datelor prezentate de Comisia Electorala Centrala din Moldova. UPDATE 22:48 Dupa centralizarea a 90,34% din procesele verbale, Maia Sandu a obtinut 51. 53% din voturi iar Igor Dodon 48. 47%, potrivit datelor prezentate de Comisia Electorala Centrala din Moldova.

VIDEO Maia Sandu: Prioritatile mele vor fi oprirea schemelor de coruptie si a furtului de bani publici

Presedintele ales, Maia Sandu, a declarat luni, 16 noiembrie, ca urmeaza patru ani de munca asidua pentru reconstruirea institutiilor statului. Ea sustine ca isi propune sa construiasca institutii puternice. Maia Sandu a mentionat ca victoria ei la prezidentiale este victoria oamenilor care vor o tara buna, o tara corecta, oamenii au votat pentru o tara care ii uneste.

VIDEO Dodon o felicita pe Maia Sandu, dar anunta ca va contesta rezultatul alegerilor: Urmeaza alta partida, care poate fi si mai interesanta

Presedintele in functie al Republicii Moldova, Igor Dodon, a felicitat-o pe Maia Sandu pentru victoria sa in alegerile prezidentiale de duminica, dar spune ca va apara votul celor care au votat pentru el prin sesizari si contestatii pe care le va face Comisia Electorala Centrala si la instante de judecata.

Ludovic Orban o felicita pe Maia Sandu: A demonstrat ca alegerile pot fi castigate si cu o campanie onesta si decenta

Premierul Ludovic Orban o felicita pe Maia Sandu pentru castigarea alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, afirmand ca aceasta a demonstrat ca alegerile pot fi castigate si cu o campanie onesta si decenta si exprimandu-si convingerea ca va fi presedintele asteptat de oamenii buni care au votat pentru schimbare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )