Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj pentru Donald Trump. Seful statului a decorat un general american

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis, mesaj pentru Donald Trump. Seful statului a decorat un general american

Klaus Iohannis a semnat miercuri un decret de decorare pentru un general american. Seful statului l-a decorat pe general-locotenent Frederick Benjamin Ben Hodges, potrivit unui comunicat transmis de Presedintia. continuă pe B1

Klaus Iohannis, mesaj pentru militarii romani, la Marasesti: Fiti demni de gloriosii vostri inaintasi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica, la Ceremonia comemorativa a Centenarului bataliei de la Marasesti, ca nu este onoare mai mare decat aceea de a pastra memoria eroilor, informeaza.

Presedintele Klaus Iohannis trece in rezerva un general din SPP

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind inaintarea in gradul de general-maior cu doua stele a generalului de brigada cu o stea Adrian Costache din Serviciul de Protectie si.

Centenarul bataliei de la Marasesti: Presedintele Klaus Iohannis si premierul Mihai Tudose, prezenti la ceremonia comemorativa(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Mihai Tudose participa duminica la ceremoniile organizate la Marasesti, cu ocazia comemorarii Centenarului Bataliei de la Marasesti din timpul Primului Razboi.

Chris Suspect, fotograful incomod pentru Donald Trump, vine in Vama Veche

Chris Suspect, cunoscut fotograf american, care s-a evidentiat mai ales prin realizarea unor fotografii de la protestele iscate de investirea in functia de presedinte al SUA a lui Donald Trump, vine in Romania.

Privirea de sus a presedintelui Klaus Iohannis

Anuntul facut luni la Focsani de agramatul ministru al Educatiei Nationale referitor la faptul ca guvernul din care face parte iar nu gaseste bani pentru profesori nu a mai gasit nici in iunie cand au fost amanate majorarile salariale) trebuia sa il faca sa sara in sus de revolta pe presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis l-a decorat pe comandantul Armatei SUA in Europa

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul de decorare a generalului-locotenent Frederick Benjamin Ben Hodges, comandantul Armatei SUA in Europa. Potrivit unui comunicat al Administratiei.

Klaus Iohannis: La un secol de la batalia de la Marasesti, Romania e un stat puternic, pe care aliatii si partenerii se pot baza

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, duminica seara, in discursul sau din cadrul ceremoniei de comemorare a Centenarului bataliei de la Marasesti, ca, la un secol de la batalia de la Marasesti, Romania este un stat puternic, un pilon de stabilitate in regiune.

FOTO + VIDEO. Klaus Iohannis, la comemorarea a 100 de ani de la batalia de la Marasesti: Secolul XX ne arata ca libertatea, democratia si pacea nu se pastreaza fara un angajament constant si continuu al fiecarei generatii

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Mihai Tudose participa duminica, in Vrancea, la Ceremonia comemorativa a Centenarului Bataliei de la Marasesti, unde vor depune coroane de flori si vor sustine discursuri.

Donald Trump: Coreea de Nord va fi primita cu foc si furie daca mai ameninta SUA

Presedintele american Donald Trump a declarat marti, pentru reporteri, ca regimul nord-coreean va fi primit cu foc si furie, cum lumea nu a mai vazut niciodata daca va mai ameninta SUA inca o data, potrivit Reuters.

Donald Trump: Coreea de Nord va fi primita cu foc si furie daca mai ameninta SUA/ Coreea de Nord raspunde ca va ataca Guam-ul

Presedintele american Donald Trump a declarat marti, pentru reporteri, ca regimul nord-coreean va fi primit cu foc si furie, cum lumea nu a mai vazut niciodata daca va mai ameninta SUA inca o data, potrivit Reuters. UPDATE In replica, regimul de la Phenian spune ca ia in calcul declansarea unui atac cu rachetele balistice strategice Hwasong-12 cu raza medie si lunga de actiune pentru a lovi bazele militare americane majore din Guam, inclusiv Anderson Air Force Base.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )