Libnet.ro
UNICEF

22:15

Christian Heinzmann, revocat din functia de director general al TAROM; CA l-a revocat si pe Tiberiu Ticlea (surse)

Hotnews Hotnews,
 Christian Heinzmann, revocat din functia de director general al TAROM; CA l-a revocat si pe Tiberiu Ticlea (surse)

Consiliul de Administratie al TAROM l-a revocat din functie, luni seara, pe directorul general al companiei, Christian Heinzmann, potrivit unor surse din domeniu, citate de Agerpres. Informatia este sustinuta si de Realitatea TV. De asemenea, in aceeasi sedinta, a fost revocat si Tiberiu Ticlea, membru al Consiliului de Administratie. continuă pe Hotnews

ULTIMA ORA Christian Heinzmann, revocat din functia de director general al TAROM; CA l-a revocat si pe Tiberiu Ticlea (surse)

Consiliul de Administratie al TAROM l-a revocat din functie, luni seara, pe directorul general al companiei, Christian Heinzmann, potrivit unor surse din domeniu, citate de Agerpres. Informatia este sustinuta si de Realitatea TV. De asemenea, in aceeasi sedinta, a fost revocat si Tiberiu Ticlea, membru al Consiliului de Administratie.

Situatie incerta la Tarom: Directorul General, Christian Heinzmann, suspendat din functia de manager de resurse. Activitatea de CEO nu s-a discutat pentru ca sedinta CA a ramas fara cvorum

Directorul General al Tarom, belgianul Christian Heinzmann, va fi suspendat din functia de accountable manager manager responsabil de resurse) din 22 martie, dupa un raport al Autoritatii Aeronautice Civile, a decis Consiliul de Administratie Tarom, a anuntat vineri ministrul Transporturilor, Dan Costescu. Cu toate acestea, CA-ul nu a mai putut discuta in sedinta si activitatea de management general pentru ca Heinzmann ar fi parasit sedinta, iar cvorumul nu a mai fost intrunit. Directorul Heinzmann a aratat o lipsa de responsabilitate de a-si asuma sa discute niste deficiente de management. Nu mi se pare in regula, a declarat ministrul care a precizat ca CA-ul se va reuni luni intr-o noua sedinta.

Heinzmann: Este ultima mea zi ca director general al Tarom, consiliul de admnistratie ma va revoca din functie in aceasta seara. Este o executie

Directorul general al Tarom, Christian Heinzmann, a declarat luni, pentru News. ro, ca isi va inceta mandatul de director general la miezul noptii de luni spre marti, in acelasi timp cu incetarea mandatului de director de resurse accountable manager) al Tarom, decizia urmand sa fie luata luni seara, in sedinta consiliului de admnistratie programata pentru ora 21.

Dezaprob lipsa de interes si responsabilitate a lui Christian Heinzmann cu privire la activitatea Tarom

Christian Heinzmann nu va mai detine functia de accountable manager la TAROM, din data de 22 martie, dar este in continuare director general, a anuntat, vineri, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, intr-o conferinta de presa.

Directorul general al TAROM, demis. Christian Heinzmann: E o executie

Directorul general al TAROM, Christian Heinzmann, a declarat luni, ca isi va inceta mandatul de director general la miezul noptii de luni spre marti, in acelasi timp cu incetarea mandatului.

Managerul privat al Tarom, belgianul Christian Heinzmann, a fost suspendat

Belgianul Christian Heinzmann, managerul privat al companiei de stat Tarom din 2012, a fost suspendat si nu va mai putea exercita functia de manager de resurse financiare si umane incepand cu 22 martie, a declarat Dan Costescu, ministrul Transporturilor.

Christian Heinzmann zboara de la Tarom

Belgianul Christian Heinzmann este primul manager privat al unei companii din subordinea Ministerului Transporturilor si ultimul care ramasese in aceasta functie. Fostul CEO de la Luxair, compania aviatica nationala din Luxemburg, a fost numit la conducerea Tarom in noiembrie 2012, iar mandatul sau a fost marcat de eterne dispute cu membrii Consiliului de Administratie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )