Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cinci comune bacauane au ramas fara curent electric in urma vijeliilor

Adevărul Adevărul,
Cinci comune bacauane au ramas fara curent electric in urma vijeliilor

Alimentarea cu energie electrica a comunelor Racova, Nicolae Balcescu, Racaciuni, Cleja si Ardeoani din judetul Bacau a fost afectata in urma fenomenelor hidrometeorologice de sambata seara. continuă pe Adevărul

Mai multe hoteluri din Mamaia au ramas fara apa.

Mai multe hoteluri din statiunea Mamaia au ramas fara apa, miercuri dimineata, din cauza unei avarii, informeaza Mediafax. Reprezentantii regiei de apa au dat asigurari ca situatia va fi rezolvata in cursul dupa-amiezii. Potrivit Regiei Autonome Judetene de Apa RAJA) Constanta, furnizarea apei potabile in zona de nord a statiunii a fost oprita miercuri dimineata, incepand cu ora 09. 00, pentru remedierea unei avarii la conducta de alimentare din Mamaia. Sunt afectate hotelurile Lido, .

19 sate din raioanele din Nord au ramas aseara in bezna

Vantul a lasat fara curent electric 19 sate din patru raioane din Nordul Republicii: Edinet, Ocnita, Briceni, Falesti. Echipele lucreaza acum a fata locului si in timpul apropiat vor fi reconectate la energia electrica, ne-a comunicat Diana Turcanu, ofiter de presa in cadrul Serviciul Protectiei Civile si Situatiilor Exceptionale.

Adrian Minune a ramas fara permis pentru doua luni, dupa accidentul din Dorobanti

Adrian Minune a ramas doua luni fara permis de conducere, dupa ce a fost implicat intr-un accident la intersectia Calea Dorobanti cu Stefan cel Mare din capitala. Accidentul nu s-a soldat cu victime, insa.

Mai multe hoteluri din statiunea Mamaia au ramas fara apa din cauza unor avarii

Mai multe hoteluri din statiunea Mamaia au ramas, miercuri dimineata, fara apa potabila, din cauza unei avarii. Reprezentantii regiei de apa au dat asigurari ca situatia se va rezolva in cursul zilei,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )