Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cinci idei de Revelion: ce putem face in noaptea dintre ani, daca ne-am plictisit de petrecerile clasice

Adevărul Adevărul,
Cinci idei de Revelion: ce putem face in noaptea dintre ani, daca ne-am plictisit de petrecerile clasice

Noaptea dintre ani o petrecem de obicei alaturi de prieteni, la restaurant sau intr-un club, ori in mijlocul familiei. Exista insa si alte idei pentru a serba sfarsitul anului intr-un mod original, fara sa mai luam parte la aceste petreceri cu multa muzica si mancare, de care poate ne-am plictisit. continuă pe Adevărul

Revelion 2016. Cine le canta satmarenilor in noaptea dintre ani

Satmarenii sunt invitati de autoritati sa isi petreaca noaptea dintre ani in Piata 25 Octombrie, acolo unde va fi amplasata o scena pe care va urca Puya, preferat mai ales de publicul tanar. La miezul noptii va avea loc si traditionalul spectacol de artificii.

Revelioane in strada. Cum se vor distra romanii din toata tara in noaptea dintre ani: concerte, petreceri, focuri de artificii

Unii romani aleg sa petreaca noaptea dintre ani in strada, la concerte urmate de focuri de artificii. Adevarul va prezinta cele mai tari spectacole si petreceri din tara.

Cum folosim corect petardele si artificiile la petrecerea de Revelion. Sfaturi de la specialisti, pentru a nu ne strica noaptea dintre ani

A mai ramas putin pana la petrecerea dintre ani, iar multi petrecareti se grabesc sa isi procure articole pirotehnice. Ba, mai mult, unii au inceput inca din aceste zile sa le testeze. Pompierii si medicii galateni vin cu o serie de sfaturi preventive pentru ca Sarbatorile sa nu fie umbrite de incidente.

Revelion 2016. Cine le canta ramnicenilor in noaptea dintre ani

Petrecerea de Revelion este organizata in acest an pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, in fata Prefecturii. Ramnicenii vor avea parte la miezul noptii si de un spectaculos foc de artificii.

Unde va avea loc singura petrecere de Revelion organizata in aer liber din Bucuresti

Anul acesta, oferta petrecerilor de Revelion organizate in aer liber in Bucuresti este extrem de saracacioasa. Dupa ce organizatorii au anuntat ca Piata Consitutiei si Piata Revolutiei nu vor fi animate in noaptea dintre ani, Primaria Sectorului 3 sustine ca va organiza singura petrecere din strada din acest an.

7 alimente sanatoase si norocoase de mancat de Revelion

Cu totii avem superstitiile noastre de Revelion. Sigur v-ati ales deja lenjeria rosie pe care sa o purtati in noaptea dintre ani, dar stiati ca anumite alimente sanatoase va pot purta noroc in noul an? Iata o lista a.

REVELION 2016. Cele mai bune exercitii pentru a arata trasnet in rochie, la petrecerea dintre ani

De Revelion orice femeie vrea sa arate perfect in tinuta aleasa. Pentru a atinge acest tel, poate efectua aceste patru exercitii simple pentru a-si recapata tonusul si a arata trasnet la petrecere. Desi a trecut sezonul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )