Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cinci milioane de pensionari nu vor mai primi recalcularile din Legea Pensiilor. Anuntul facut de Raluca Turcan

Antena3 Antena3,
Cinci milioane de pensionari nu vor mai primi recalcularile din Legea Pensiilor. Anuntul facut de Raluca Turcan

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, ca legea pensiilor va suferi modificari, insa nu anul acesta. Pensiile romanilor vor fi calculate, in 2021, in baza legii in vigoare. continuă pe Antena3

Cimpeanu spune ca OUG-ul privind orele remediale va include si posibilitatea unor ore de consolidare: Si cei mai buni profesori, din cele mai bune scoli, la cele mai bune clase, pot participa

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat ca ordonanta de urgenta privind recuperarea materiei pierdute in timpul predarii online, care ar urma sa fie prezentata in prima lectura in sedinta de Guvern de miercuri, va include si posibilitatea unor ore de consolidare. Cei mai buni profesori, din cele mai bune scoli, la cele mai bune clase, vor avea acces la aceste ore remediale, a afirmat el.

Horoscop februarie 2021. Zodiile care vor avea suferinte mari din februarie pana in decembrie

Astrele vin cu noi previziuni pentru zodiile care vor avea de suferit o lunga perioada. Care sunt motivele si de ce ele trebuie sa fie mai tari decat de obicei in aceste momente? Vezi daca te afli printre ghinionisti! Horoscop februarie 2021 3 dintre semnele horoscopului urmeaza sa aiba parte de o perioada extrem de .

Mai multe structuri din Ministerul de Interne coordonate de Bogdan Despescu trec in coordonarea lui Lucian Bode Explicatiile ministrului

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anuntat ca a semnat un ordin prin care mai multe structuri din minister - intre care Corpul de Control, Directia de Audit, Directia Generala de Protectie Interna, Directia Generala Anticoruptie - au fost trecute in directa coordonare a ministrului. Aceste structuri erau coordonate de secretarul de stat responsabil cu ordinea publica, Bogdan Despescu. Decizia a fost luata in contextul scandalului legat de Radu Gavris si de patru procurori, depistati de politisti in restaurantul Hanul lui Manuc, seful Politiei din Centrul Vechi, Cristian Ghica, acuzand un filaj in acest caz.

Motorola lanseaza in Romania telefonul Moto G9 Power care dispune de una dintre cele mai mari baterii din piata

Motorola a anuntat ca lanseaza pe plan local modelul Moto G9 Power care are una dintre cele mai mari baterii din piata, cu capacitate de 6. 000 mAh. Compania promite ca telefonul cu ecran de 6,8 inchi va avea o autonomie de 60 de ore intre incarcari. Pretul este de 900 de lei.

Trei romani au escaladat cel mai inalt vulcan din lume: Ojos del Salado

Trei romani au escaladat cel mai inalt vulcan din lume, Ojos del Salado, in lantul muntos al Anzilor, cu o inaltime de 6893 de metri deasupra nivelului marii.

Guvernul a modificat statutul prefectilor si subprefectilor. Ei devin demnitari publici si nu vor mai fi nevoiti sa aiba studii de specialitate la numirea in functie

In sedinta de miercuri, Executivul a modificat prin OUG statutul prefectilor si subprefectilor, acestia devenind demnitari publici. Totodata, in OUG se mai precizeaza si faptul ca acestia nu sunt nevoiti s.

MAE: Cetatenii din UE nu vor mai fi obligati sa se izoleze dupa sosirea in Franta si sa repete testul tip PCR pentru infectia cu SARS-CoV-2

Autoritatile franceze au eliminat obligativitatea completarii declaratiei pe propria raspundere, potrivit careia cetatenii din Uniunea Europeana se angajau sa se izoleze timp de sapte zile dupa sosirea in Franta si sa repete testul tip PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2, a anuntat, luni, Ministerul Afacerilor Externe.

Belarus: Lidera opozitiei, Svetlana Tihanovskaia, cere mai mult curaj din partea Occidentului

Lidera opozitiei belaruse Svetlana Tihanovskaia a cerut miercuri occidentalilor mai mult curaj, in conditiile in care a calificat drept foarte modesta reactia Vestului in fata represiunii miscarii populare din Belarus, dupa realegerea presedintelui Lukasenko, scrie AFP.

LIBERALIZAREA PIETEI ENERGIEI Diferenta intre Pretul din Serviciul Universal si cea mai mica oferta din piata

Conform unui Ordin recent al ANRE, furnizorii sunt obligati sa trimita 3 oferte catre portofoliu propriu de consumatori casnici din Serviciul Universal. Aceste oferte sunt exclusiv ofertele proprii ale furnizorului actual, una dintre acestea fiind in fapt pretul de Serviciu Universal pe care consumatorii il achita deja de la 1 ianuarie 2021. Acesta practica impusa prin legislatia secundara din Romania, conform analizelor efectuate de Asociatia Energia Inteligenta in randul consumatorilor induce ideea ca in urma alegerii unei dintre ofertele primite consumatorul va beneficia de cea mai mica oferta din piata existenta la acel moment.

Cel mai bogat om din America Latina are coronavirus. in ce stare se afla Carlos Slim

Carlos Slim, cel mai bogat om din America Latina, a fost testat pozitiv cu coronavirus, informeaza BBC. Miliardarul mexican, care are 80 de ani, prezinta simptome usoare si face fata foarte bine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2516 seconds )