Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cinci militari au murit intr-o avalansa din Alpi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cinci militari au murit intr-o avalansa din Alpi

Cinci militari au murit astazi intr-o avalansa in Alpii francezi care i-a surprins in timp ce se antrenau in afara pistei la Valfrejus, transmit surse din politie citate de AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Franta: Cinci militari au murit intr-o avalansa din Alpi

Cinci militari au murit luni intr-o avalansa in Alpii francezi care i-a surprins in timp ce se antrenau in afara pistei la Valfrejus, informeaza surse din politie citate de AFP. in jur de 11 schiori au fost .

Cinci militari au murit in urma unei avalanse care a avut loc in Alpii francezi

Cel putin cinci militari francezi au murit in urma unei avalanse produse in timpul unui antrenament care se desfasura in departamentul Savoie, in sud-estul Frantei, informeaza ziarul Le Figaro.

Cinci militari francezi au fost ucisi de o avalansa

Cel putin cinci militari francezi au murit in urma unei avalanse produse in timpul unui antrenament, informeaza Mediafax. Exercitiul se desfasura in departamentul Savoie, in sud-estul Frantei, informeaza ziarul Le Figaro.

Victime in urma unei explozii intr-un oras din Italia

O explozie - probabil provocata de o scurgere de gaze - a ucis cinci persoane in nord-vestul Italiei, sambata dimineata, a distrus o cladire cu doua etaje si a avariat alte cateva imobile vecine, au anuntat pompierii, relateaza Reuters in pagina electronica, potrivit Mediafax.

Ce a patit un roman intr-un autobuz din Olanda. Un batran s-a ridicat de pe scaun si...

Un roman care traieste in Olanda a avut parte de o experienta inedita intr-un autobuz. Un batran care statea pe scaun in masina, s-a ridicat si i-a adresat cateva cuvinte. Cititi intrega intamplare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )