Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cinci persoane cu functii de conducere din Opera Romana, cercetate pentru prejudicierea statului cu aproape 630.000 de lei

B1 B1,
Cinci persoane cu functii de conducere din Opera Romana, cercetate pentru prejudicierea statului cu aproape 630.000 de lei

Cinci persoane cu functii de conducere in cadrul Operei Nationale sunt cercetate de procurorii bucuresteni pentru un prejudiciu calculat la aproape 630. 000 de lei, iar administratorul firmei care pazea institutia. continuă pe B1

Cinci sefi din Opera Romana, CERCETATI pentru prejudicierea statului cu 630.000 de lei

Cinci persoane cu functii de conducere in cadrul Operei Nationale sunt cercetate de procurorii bucuresteni pentru un prejudiciu calculat la aproape 630. 000 de lei, iar administratorul firmei care pazea institutia.

Cinci sefi din Opera Romana, cercetati pentru prejudicierea statului cu aproape 630.000 de lei

Cinci persoane cu functii de conducere in cadrul Operei Nationale sunt cercetate de procurorii bucuresteni pentru un prejudiciu calculat la aproape 630. 000 de lei, iar administratorul firmei care pazea institutia este anchetat pentru ca presta servicii fara licenta, potrivit Mediafax.

China: Un avion de pasageri a iesit de pe pista. Cinci persoane au fost ranite

Un avion de pasageri al companiei Joyair a iesit de pe pista, duminica, in cursul aterizarii pe aeroportul din apropierea orasului Fuzhou, in sudul Chinei, cinci persoane fiind ranite in accident, relateaza Mediafax.

Incident ARMAT in Elvetia. Cinci persoane au fost UCISE

Cel putin cinci persoane au fost ucise intr-un incident armat produs in cursul noptii de sambata spre duminica in nordul Elvetiei, informeaza presa elvetiana, conform Mediafax. Potrivit publicatiei Basler.

Incident armat in Elvetia, soldat cu moartea a cel putin cinci persoane

Cel putin cinci persoane au fost ucise intr-un incident armat produs in noaptea de sambata in nordul Elvetiei, informeaza presa elevetiana, citata de Mediafax. Incidentul armat a avut loc in.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )