Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cinci sefi din Opera Romana, CERCETATI pentru prejudicierea statului cu 630.000 de lei

Antena3 Antena3,
Cinci sefi din Opera Romana, CERCETATI pentru prejudicierea statului cu 630.000 de lei

Cinci persoane cu functii de conducere in cadrul Operei Nationale sunt cercetate de procurorii bucuresteni pentru un prejudiciu calculat la aproape 630. 000 de lei, iar administratorul firmei care pazea institutia. continuă pe Antena3

Cinci sefi din Opera Romana, cercetati pentru prejudicierea statului cu aproape 630.000 de lei

Cinci persoane cu functii de conducere in cadrul Operei Nationale sunt cercetate de procurorii bucuresteni pentru un prejudiciu calculat la aproape 630. 000 de lei, iar administratorul firmei care pazea institutia este anchetat pentru ca presta servicii fara licenta, potrivit Mediafax.

Cinci persoane cu functii de conducere din Opera Romana, cercetate pentru prejudicierea statului cu aproape 630.000 de lei

Cinci persoane cu functii de conducere in cadrul Operei Nationale sunt cercetate de procurorii bucuresteni pentru un prejudiciu calculat la aproape 630. 000 de lei, iar administratorul firmei care pazea institutia.

Perchezitii la Opera Nationala. Angajati ai Operei Nationale, cercetati pentru abuz in serviciu si fals in declaratii

Perchezitii la Opera Romana si la casele mai multor functionari ai institutiei. Exista suspiciuni de abuz in serviciu, fals in declaratii si conflict de interese. UPDATE - Opera Nationala Bucuresti.

Cinci banci din SUA si Europa, amendate cu peste 5 miliarde dolari

Cinci dintre cele mai mari banci din lume vor plati amenzi de peste 5 miliarde de dolari pentru manipularea pietei valutare, un anunt oficial fiind asteptat miercuri, potrivit Financial Times.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )