Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cinci tineri din Yemen au incercat sa treaca Dunarea, in Romania, cu o barca gonflabila

Antena3 Antena3,
Cinci tineri din Yemen au incercat sa treaca Dunarea, in Romania, cu o barca gonflabila

Cinci tineri din Yemen au fost salvati de politistii de frontiera romani, dupa ce au incercat sa treaca Dunarea cu o barca gonflabila. continuă pe Antena3

Digi24: Politico: Xi Jinping a fost umilit marti de Romania si alte cinci tari din Estul Europei

Politica de tip Divide et impera pe care o duce China in estul Europei a suferit o lovitura grea, scrie Politico, relatand despre ultima intalnire a formatului 17+1, unde presedintele Chinei, Xi Jinping, a fost umilit de mai multe tari, printre care si Romania, care nu si-au trimis reprezentanti la cel mai inalt nivel, asa cum este cutuma.

Business report: Legaturile bolnavicioase din Metrorex. Mizele a cinci conflicte din Guvern. Bursa sporurilor care ar putea fi eliminate. Ce membri ai familiei trebuie intretinuti. Mai multe cartiere din Capitala se deplaseaza milimetric

Bursa sporurilor din Administratie care ar putea fi eliminate * Ce membri ai familiei trebuie intretinuti, conform legii * Cati bugetari are Romania si cati au aparut in ultimele doua luni din 2020 * Legaturile bolnavicioase din Metrorex. Cum si-au construit sindicalistii un adevarat imperiu financiar * Mizele a cinci conflicte din Guvern * 5. 300 euroluna pentru directorul Monetariei Statului, fostul electrician al institutiei * Interviu cu Mugur Tolici, seful de HR din BNR * Pensia de serviciu din Serviciile Secrete sare de 5. 400 de lei brut lunar * Sporurile bugetarilor NU sunt acordate pe criterii de performanta * Mai multe cartiere din Capitala se deplaseaza anual chiar si cu cativa zeci de milimetri * Scumpire generalizata a materiilor prime, nemaivazuta de decenii * Guvernul supara pe toata lumea. Daca nu acum, atunci cand? * Scumpiri in lant pentru fermieri. Ministrul Oros a majorat tarifele pentru agricultori si companii.

Diana Sosoaca, exclusa din AUR. Decizia momentului in Romania, motivul este incredibil

Diana Sosoaca a fost exclusa din AUR. Un senator al Romaniei nu are ce cauta la o paranghelie cu lautari si sa transmita live pe Facebook, a explicat Dan Tanasa pentru Antena 3. Diana Sosoaca a fost exlusa din AUR Hotararea ca Diana Sosoaca sa fie exclusa din AUR a apartinut lui Claudiu Tirziu si .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )