Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cine il apara pe Victor Ponta de el insusi?

Adevărul Adevărul,
Cine il apara pe Victor Ponta de el insusi?

Victor Ponta se poarta de trei zile ca un sarpe hamesit si incurcat prin boscheti, care da de coada altui sarpe si incepe s-o rontaie. Numai ca placerea de a se vedea satul ii e curmata brusc cand isi da seama ca ceea ce a gasit e chiar coada lui. Nici nu stiu macar daca imaginea e zoologic corecta, sa ma judece oamenii de stiinta. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, atac la adresa liberalilor: Salut faptul ca Bucuresti are o conducere care poate gestiona problemele de zi cu zi! Cei de la PNL au dat bir cu fugitii

Premierul Victor Ponta a salutat faptul ca orasul Bucuresti are un primar interimar, dupa suspendarea lui Sorin Oprescu, arestat pentru 30 zile sub acuzatia de luare de mita. Salut faptul ca Municipiul Bucuresti .

Victor Ponta, intepatura fina la Klaus Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, intrebat despre provocarea lansata Guvernului de catre Klaus Iohannis privind un pact pe trei ani in care ar trebui rezolvate problemele din educatie, ca l-a bucurat.

Victor Ponta confirma ca a fost in Turcia joi, si anunta ca Romania si-a platit toate datoriile catre FMI

Prim-ministrul Victor Ponta a recunoscut, sambata seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca a fost in Turcia in urma cu doua zile, desi initial negase acest fapt, conform Digi24.

Victor Ponta confirma ca a fost in Turcia si anunta ca Romania si-a platit toate datoriile catre FMI

Prim-ministrul Victor Ponta a recunoscut, sambata seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca a fost in Turcia in urma cu doua zile, desi initial negase acest fapt, conform Digi24.

Cum s-a dat singur de gol premierul Victor Ponta la Antena 3. De ce a cerut disjungerea dosarului

Premierului Victor Ponta a declarat, sambata, intr-un interviu la Antena 3 ca, daca nu era in dosarul Turceni-Rovinari, cazul sau nu era de competenta DNA, precizand ca DNA nu se ocupa de avocati si de 10. 000 de euro. Aceasta afirmatie a determinat-o pe Alexandra Stoicescu, realizatoarea emisiunii, sa exclame: Aaaaa, pai atunci daca se produce disjungerea. , dar nu a dus ideea pana la capat, iar Victor Ponta a realizat ca s-a dat de gol si a schimbat subiectul repetand ca vrea sa ajunga cat mai repede in fata unui judecator. In traducere libera, asta inseamna ca Ponta a cerut la ultima infatisare la DNA disjungerea dosarului sperand ca, in cazul in care solicitarea ii va fi acceptata, sa-si mute cauza la Parchetul General condus de amicul sau Tiberiu Nitu.

Victor Ponta sustine ca Romania nu are nevoie de niciun ban de la FMI si Comisia Europeana, insa va fi luata o decizie politica in privinta unui nou acord

Premierul Victor Ponta sustine ca Romania nu mai are nicio datorie fata de FMI si ca in continuare nu ar mai avea nevoie de niciun ban de la institutiile financiare internationale. Pe de alta parte, un nou acord cu FMI si Comisia Europeana ar fi un lucru bun, considera Ponta. Acesta a mai spus ca in privinta unui nou acord va fi luata o decizie politica, in conditiile in care actualul expira la sfarsitul lunii septembrie.

Ministrul de Externe al Ungariei, atac dur la Victor Ponta: Si-a pierdut autocontrolul. Remarcile sale au o singura explicatie, si-a pierdut total sprijinul in politica interna din Romania

Ministrul de externe ungar Peter Szijjarto a condamnat dur miercuri afirmatiile premierului Victor Ponta la adresa Ungariei, anunta B1 TV. Peter Szijjarto a spus ca Ponta si-a pierdut autocontrolul prin unele.

Premierul Victor Ponta, atac dur la adresa Ungariei: Unii oficiali maghiari ar trebui sa-i tinem dupa gard, sa nu se mai plimbe prin Transilvania sau in Europa

Premierul Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa Ungariei dupa ce oficiali ungari au declarat ca daca e nevoie, vor face un gard si la granita Romaniei. Ponta a spus ca anumiti lideri maghiari trebuie.

Victor Ponta: Procurorul sustine ca eu nu am prestat suficiente servicii, eu sustin ca da, iar decizia Curtii arata ca aceasta discutia este irelevanta juridic

Premierul Victor Ponta a postat, marti, pe Facebook, documentul Curtii Europene de Justitiei, cel pe care l-a depus la sediul DNA. Ponta a explicat ca decizia Curtii Europene arata ca atata timp cat s-au.

O noua minciuna a lui Victor Ponta. Datele oficiale arata ca Guvernul NU si-a achitat toate datoriile catre FMI

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri dimineata ca Romania si-a achitat datoria catre Fondul Monetar International FMI), insa datele furnizate de FMI arata ca primul-ministru a spus un neadevar.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )