Libnet.ro
UNICEF

01:05

O noua minciuna a lui Victor Ponta. Datele oficiale arata ca Guvernul NU si-a achitat toate datoriile catre FMI

România Liberă România Liberă,
O noua minciuna a lui Victor Ponta. Datele oficiale arata ca Guvernul NU si-a achitat toate datoriile catre FMI

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri dimineata ca Romania si-a achitat datoria catre Fondul Monetar International FMI), insa datele furnizate de FMI arata ca primul-ministru a spus un neadevar. continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Procurorul sustine ca eu nu am prestat suficiente servicii, eu sustin ca da, iar decizia Curtii arata ca aceasta discutia este irelevanta juridic

Premierul Victor Ponta a postat, marti, pe Facebook, documentul Curtii Europene de Justitiei, cel pe care l-a depus la sediul DNA. Ponta a explicat ca decizia Curtii Europene arata ca atata timp cat s-au.

Cum s-a dat singur de gol premierul Victor Ponta la Antena 3. De ce a cerut disjungerea dosarului

Premierului Victor Ponta a declarat, sambata, intr-un interviu la Antena 3 ca, daca nu era in dosarul Turceni-Rovinari, cazul sau nu era de competenta DNA, precizand ca DNA nu se ocupa de avocati si de 10. 000 de euro. Aceasta afirmatie a determinat-o pe Alexandra Stoicescu, realizatoarea emisiunii, sa exclame: Aaaaa, pai atunci daca se produce disjungerea. , dar nu a dus ideea pana la capat, iar Victor Ponta a realizat ca s-a dat de gol si a schimbat subiectul repetand ca vrea sa ajunga cat mai repede in fata unui judecator. In traducere libera, asta inseamna ca Ponta a cerut la ultima infatisare la DNA disjungerea dosarului sperand ca, in cazul in care solicitarea ii va fi acceptata, sa-si mute cauza la Parchetul General condus de amicul sau Tiberiu Nitu.

Victor Ponta sustine ca Romania nu are nevoie de niciun ban de la FMI si Comisia Europeana, insa va fi luata o decizie politica in privinta unui nou acord

Premierul Victor Ponta sustine ca Romania nu mai are nicio datorie fata de FMI si ca in continuare nu ar mai avea nevoie de niciun ban de la institutiile financiare internationale. Pe de alta parte, un nou acord cu FMI si Comisia Europeana ar fi un lucru bun, considera Ponta. Acesta a mai spus ca in privinta unui nou acord va fi luata o decizie politica, in conditiile in care actualul expira la sfarsitul lunii septembrie.

Ministrul de Externe al Ungariei, atac dur la Victor Ponta: Si-a pierdut autocontrolul. Remarcile sale au o singura explicatie, si-a pierdut total sprijinul in politica interna din Romania

Ministrul de externe ungar Peter Szijjarto a condamnat dur miercuri afirmatiile premierului Victor Ponta la adresa Ungariei, anunta B1 TV. Peter Szijjarto a spus ca Ponta si-a pierdut autocontrolul prin unele.

Premierul Victor Ponta, atac dur la adresa Ungariei: Unii oficiali maghiari ar trebui sa-i tinem dupa gard, sa nu se mai plimbe prin Transilvania sau in Europa

Premierul Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa Ungariei dupa ce oficiali ungari au declarat ca daca e nevoie, vor face un gard si la granita Romaniei. Ponta a spus ca anumiti lideri maghiari trebuie.

Cine il apara pe Victor Ponta de el insusi?

Victor Ponta se poarta de trei zile ca un sarpe hamesit si incurcat prin boscheti, care da de coada altui sarpe si incepe s-o rontaie. Numai ca placerea de a se vedea satul ii e curmata brusc cand isi da seama ca ceea ce a gasit e chiar coada lui. Nici nu stiu macar daca imaginea e zoologic corecta, sa ma judece oamenii de stiinta.

Victor Ponta: Anul acesta terminam si nu mai avem absolut niciun dolar datorie la FMI

Premierul Victor Ponta sustine ca statul roman nu mai are nicio datorie fata de Fondul Monetar International FMI), precizand ca Romania nu are nevoie de niciun dolar si niciun euro imprumut de la institutiile financiare internationale.

Victor Ponta: Anul acesta terminam si nu mai avem niciun dolar de platit la FMI (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a spus miercuri, in sedinta de Guvern, ca anul acesta Romania termina de platit si si va mai avea nici un dolar datorie la Fonul Monetar International. De asemena, seful Executivului a.

Victor Ponta, un nou atac asupra Ungariei: Este o rusine pentru Europa secolului 21 sa recurga la metode de acum 100 de ani - caini de paza, garduri electrificate si armata (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a spus miercuri, in sedinta de Guvern, ca Romania va face toate eforturile pentru a gestiona criza refugiatilor si nu va ridica garduri ca Ungaria. Seful Executivului a contrinuat atacul.

Schimb de replici acide intre Victor Ponta si Alina Gorghiu. ii fac cadou demisia mea

Premierul Victor Ponta a spus, miercuri, la Parlament, raspunzand intrebarilor jurnalistilor, ca de ziua de nastere a Alinei Gorghiu ii va face acesteia cadou demisia sa in 2017, liderul PNL aratand, pe de a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )