Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cine era tanarul de 24 de ani, care a murit in accidentul in care a fost implicat fiul lui Gino Iorgulescu

Antena3 Antena3,
Cine era tanarul de 24 de ani, care a murit in accidentul in care a fost implicat fiul lui Gino Iorgulescu

Dany Vicol avea 24 de ani si a murit in accidentul rutier in care a fost implicat si Mario, fiul lui Gino Iorgulescu. Tanarul, se indrepta acasa, unde il asteptau doua fetite. Pe pagina de. continuă pe Antena3

Cine este tanarul care a murit in accidentul produs de Mario Iorgulescu. Avea doua fetite

Mario Iorgulescu, fiul fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) a fost implicat intr-un accident in urma caruia a fost transportat in stare grava la spital. in urma accientului a rezultat decesul unei persoane. Este vorba despre Dany Vicol, un tanar de 24 de ani, care era tatal a doua fetite. Tanarul care a .

FOTO VIDEO Cine era partenerul american alaturi de care a murit in Afganistan militarul roman de Operatii Speciale

Pentagonul a dat publicitatii numele militarului american alaturi de care a fost ucis intr-un atac sinucigas, in Kabul, caporalul din Fortele pentru Operatii Speciale Ciprian-Stefan Polschi. Este vorba de sergentul Elis A. Barreto Ortiz, in varsta de 34 de ani, din Morovis, Porto Rico.

Drogurile i-au schimbat radical viata! S-a aflat cine era unul dintre tinerii pe care politistii i-au urmarit 60 de kilometri

Dezvaluire neasteptata despre unul dintre tinerii pe care politistii i-au urmarit 60 de kilometri. Tanarul de 18 ani esteelev la Colegiul National Vasile Lucaciu din Baia Mare si olimpic.

Cine este barbatul care a murit in accidentul produs de Mario Iorgulescu

Soferul care a murit duminica dimineata, in accidentul produs de Mario Iorgulescu, fiul presedintelui LPF, pe Soseaua Chitila din Capitala, este un tanar din Chitila, Dany Vicol, in varsta de 24 de ani.

Cozmin a fost tras pe dreapta de politie aseara. Cand au vazut cine era in masina, oamenii legii au ramas masca

Joi seara, o echipa de Politie a tras pe dreapta un sofer din Navodari, constatand ca acesta era baut! Acesta circula pe o strada din Navodari, iar din cate se pare, soferul ar fi un lider al PNL.

Doliu in lumea muzicii! O cantareata de doar 30 de ani a murit intr-un accident

Cantareata de muzica country Kylie Rae Harris a murit la varsta de 30 de ani. Artista si o adolescenta de 16 ani au murit miercuri, 4 septembrie, intr-un accident rutier petrecut in New.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )