Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cine este chestorul Liviu Bute, noul sef al Politiei de Frontiera. Cinci ani a fost la Doi sun sfert

Adevărul Adevărul,
Cine este chestorul Liviu Bute, noul sef al Politiei de Frontiera. Cinci ani a fost la Doi sun sfert

Dupa demisia chestorului Ioan Buda, la conducerea Politiei de Frontiera a fost numit chestorul principal de politie Liviu Bute, care in prezent ocupa functia de adjunct al sefului institutiei. continuă pe Adevărul

Cine este chestorul Liviu Bute, noul sef al Politiei de Frontiera

In fruntea Politiei de Frontiera a fost numit chestorul principal de politie Liviu Bute, care in prezent ocupa functia de adjunct al sefului institutiei, dupa ce Ioan Buda a demisionat.

MAI: Chestorul Liviu Bute va ocupa functia de sef al Politiei de Frontiera dupa demisia lui Buda

Chestorul principal de politie Liviu Bute va ocupa functia de sef al Inspectoratului General al Politiei de Frontiera, dupa demisia din functie a lui Ioan Buda. Seful Politiei Romane de Frontiera, chestorul general de politie Ioan Buda, a demisionat din functie, din motive personale. Demisia are loc pe fondul haosului de la Vama Nadlac.

Sefia Inspectoratului General al Politiei de Frontiera, preluata de Liviu Bute

Chestorul principal de politie Liviu Bute va ocupa functia de sef al Inspectoratului General al Poli.

Situatie bizara la Galati: Director DSP inlocuit din functie, insa noul sef refuza sa ocupe pozitia

Situatie bizara la Directia de Sanatate Publica DSP) Galati: sefa institutiei a fost inlocuita din functie printr-o decizie a Ministerului Sanatatii, insa noul sef refuza sa ocupe pozitia, relateaza Mediafax.

Ioan Buda a demisionat din functia de sef al Politiei de Frontiera, din motive personale. Chestorul Liviu Bute va prelua postul de inspector general

Chestorul general de politie Ioan Buda a demisionat din functia de inspector general al Politiei de Frontiera Romane, din motive personale. El le-a transmis fostilor sai subordonati intreaga sa apreciere.

Seful DNA, despre dosarul Tel Drum, in care este cercetat Liviu Dragnea: Nu s-a putut lucra la caz, urmarirea penala a fost suspendata in perioada starii de urgenta. Nu mai dam un termen limita

Urmarirea penala in dosarul Tel Drum, in care Liviu Dragnea este urmarit penal de DNA din noiembrie 2017, a fost suspendata in perioada starii de urgenta, a declarat joi seful DNA, Crin Bologa. El a spus ca nu va mai avansa un termen pentru finalizarea cazului si ca la DNA sunt cu sutele dosare mai vechi de 5 ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )