Libnet.ro
UNICEF

01:05

MAI: Chestorul Liviu Bute va ocupa functia de sef al Politiei de Frontiera dupa demisia lui Buda

Hotnews Hotnews,
 MAI: Chestorul Liviu Bute va ocupa functia de sef al Politiei de Frontiera dupa demisia lui Buda

Chestorul principal de politie Liviu Bute va ocupa functia de sef al Inspectoratului General al Politiei de Frontiera, dupa demisia din functie a lui Ioan Buda. Seful Politiei Romane de Frontiera, chestorul general de politie Ioan Buda, a demisionat din functie, din motive personale. Demisia are loc pe fondul haosului de la Vama Nadlac. continuă pe Hotnews

Cine este chestorul Liviu Bute, noul sef al Politiei de Frontiera

In fruntea Politiei de Frontiera a fost numit chestorul principal de politie Liviu Bute, care in prezent ocupa functia de adjunct al sefului institutiei, dupa ce Ioan Buda a demisionat.

Cine este chestorul Liviu Bute, noul sef al Politiei de Frontiera. Cinci ani a fost la Doi sun sfert

Dupa demisia chestorului Ioan Buda, la conducerea Politiei de Frontiera a fost numit chestorul principal de politie Liviu Bute, care in prezent ocupa functia de adjunct al sefului institutiei.

Sefia Inspectoratului General al Politiei de Frontiera, preluata de Liviu Bute

Chestorul principal de politie Liviu Bute va ocupa functia de sef al Inspectoratului General al Poli.

Ioan Buda a demisionat din functia de sef al Politiei de Frontiera, din motive personale. Chestorul Liviu Bute va prelua postul de inspector general

Chestorul general de politie Ioan Buda a demisionat din functia de inspector general al Politiei de Frontiera Romane, din motive personale. El le-a transmis fostilor sai subordonati intreaga sa apreciere.

Guvernul schimba prefectii din tara. Cine va ocupa functia in Bucuresti

Gheorghe Cojanu a fost numit in functia de prefect al municipiului Bucuresti, a anuntat joi seara seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca. El a precizat ca Guvernul a facut mai multe eliberari si numiri pentru functiile de prefect si subprefect din tara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )