Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cine este deputatul de 38 de ani mituit cu 50.000 de euro. In CV scrie ca stie sa negocieze

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cine este deputatul de 38 de ani mituit cu 50.000 de euro. In CV scrie ca stie sa negocieze

Deputatul PDL de Vrancea Alin Silviu Trasculescu 38 de ani) a fost retinut dupa ce a fost prins in flagrant, sambata seara,in timp ce primea bani de la un om de afaceri. Trasculescu este presedintele PDL Vrancea si candideaza pentru un nou mandat de. continuă pe Wall-Street Ro

Cazul de spionaj industrial de la IPROMIN. Ambasadorul Rusiei: Nu stim cine este si pentru cine lucra cetateanul rus acuzat de spionaj economic. Asteptam sa ne spuna MAE

Ambasadorul Federatiei Ruse, Oleg Malghinov, a declarat, in emisiunea Dupa 20 de ani de la Pro TV, ca reprezentantii ambasadei nu s-au intalnit cu cetateanul rus acuzat de DIICOT de spionaj economic, iar in prezent nu detine informatii despre cine este, unde lucreaza si ce facea in Romania, informeaza Mediafax.

Cine este Alin Trasculescu, PRIMUL parlamentar roman prins in flagrant de DNA in timp ce ...

Alin Silviu Trasculescu, in varsta de 38 de ani, de profesie inginer, se afla la primul mandat de deputat si este candidat pentru cel de-al doilea mandat la alegerile de luna viitoare in colegiul 5 Marasesti). A candidat de doua ori, fara succes, la functia de primar al orasului Focsani in 2008 si 2012). Realitatea Tv sustine, citand surse politice, ca Trasculescu, actual lider al PDL Vrancea, si-ar fi negociat, in aceasta perioada, o posibila trecere in tabara USL, potrivit .

Cine este Alin Trasculescu, primul parlamentar roman prins in flagrant de DNA in timp ce lua mita

Alin Silviu Trasculescu 38 de ani), de profesie inginer, se afla la primul mandat de deputat si este candidat pentru cel de-al doilea mandat la alegerile de luna viitoare in colegiul 5 Marasesti). A candidat de doua ori, fara succes, la functia de primar al orasului Focsani in 2008 si 2012). Realitatea Tv sustine, citand surse politice, ca Trasculescu, actual lider al PDL Vrancea, si-ar fi negociat, in aceasta perioada, o posibila trecere in tabara USL. In anul 2011, Alin Trasculescu a realizat, potrivit declaratiei de avere, doar venituri din salariul de deputat.

Cine este scriitoarea anchetata de FBI pentru ca a incercat sa fure informatii secrete de ...

Directorul CIA, David Petraeus ar fi avut o relatie amoroasa cu biografa sa, scriitoarea Paula Broadwell, in varsta de 40 de ani, aceasta fiind vizata de o ancheta a FBI pentru ca ar fi incercat sa acceseze mailul directorului CIA, obtinand acces la informatii secrete, scrie presa americana potrivit Mediafax. Potrivit Fox News, David Petraeus ar fi avut o relatie cu scriitoarea Paula Broadwell, coautoarea biografiei intitutala All In: The Education of General David Petraeus Totul aici: .

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )