Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cine este deputatul UNPR Mario Ernest Caloianu, cercetat de DIICOT in dosarul jurnalistului Nedelcu

România Liberă România Liberă,
Cine este deputatul UNPR Mario Ernest Caloianu, cercetat de DIICOT in dosarul jurnalistului Nedelcu

Potrivit declaratiei de avere postata pe site-ul Camerei Deputatilor Deputatul UNPR Mario Ernest Caloianu are un teren si un apartament, dar si doua imprumuturi, de peste 25. 000 de euro, luate in 2013, de la persoane fizice si scadente in 2014 si 2015 . continuă pe România Liberă

Cine este Stefan W. Hell, cercetatorul de origine romana laureat al premiului Nobel pentru Chimie pe 2014

Cercetatorul Stefan W. Hell, unul dintre cei trei laureati ai premiului Nobel pentru chimie pe 2014, s-a nascut pe 23 decembrie 1962, in Romania, la Arad, si este membru de onoare al Academiei Romane din anul.

Rivalul polonez pentru Allview: Cine este si ce vrea KrugerMatz intr-o piata deja plina

Stii de ce preferi iPhone, Coca-Cola sau masini nemtesti? Pentru ca sunt mai bune decat produsele rivale. Stii asta, insa, din materialele lor de marketing. Pe 7 octombrie, intr-o veche tipografie romaneasca, a debutat oficial marca KrugerMatz pe piata de telefoane, tablete si sisteme audio. Playtechpublica in exclusivitate un interviu cu fondatorul marcii. KrugerMatz exista din 2010 si este creatia lui Michal Leszek, care actualmente ocupa functia de director de marketing Lechpol. KrugerMatz este una dintre cele 10 marci pe care [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )