Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cine este Dorin, tanarul roman din Italia accidentat mortal in timp ce mergea la serviciu

Antena3 Antena3,
Cine este Dorin, tanarul roman din Italia accidentat mortal in timp ce mergea la serviciu

Dorin Ispas, in varsta de 28 de ani, a murit, dupa ce a fost accidentat de o masina, in apropiere de Milano. Barbatul mergea la serviciu cu bicicleta, in momentul in care s-a produs accidentul. continuă pe Antena3

Tanar roman din Italia, accidentat mortal in timp ce mergea cu bicicleta spre serviciu

Dorin Ispas a murit joi, dupa ce a fost lovit violent de o masina, in apropiere de Milano, in timp ce mergea la serviciu cu bicicleta. Soferul care l-a spulberat pe romanul de 28 de ani a fugit de la fata locului si este cautat acum de Politie.

Un roman din Italia a fost accidentat mortal in drum spre serviciu. Tanarul a fostabandonat pe asfalt

Un roman a murit, dupa ce a fost spulberat pe bicicleta de o masina, in apropiere de Milano. Dupa accident, barbatula fost abandonat pe asfalt de soferul autoturismului, care a fugit. Romanul de.

Cine este autorul atacului armat din Strasbourg

Barbatul care a deschis focul in centrul orasului Strasbourg a fost identificat de autoritatile franceze. Atacatorul are 29 de ani si s-a nascut la Strasbourg, potrivit presei locale. Tanarul a tras.

Un roman din Italia a strans de gat un politist venit sa-l ajute

Un roman a atacat un carabinier dupa ce a fost trezit din somn. Pentru ca bause prea mult, barbatuls-a napustit asupra polititului care l-a intrebat doar daca se simte bine. Romanul a facut mai multe.

Scandalul noului cod rutier din Italia, care i afecteaza pe romni - Ce spune Ambasada Romniei n Italia

Ambasada Romaniei in Italia le reaminteste romanilor ca noul cod rutier din Italia le interzice celor care si-au stabilit rezidenta aici de mai mult de 60 de zile sa circule cu vehicule inmatriculate in strainatate, amenzile fiind intre 712 si 2. 848 de euro. Masura se aplica din 4 decembrie si a starnit scandal, multi romani postand pe Facebook imagini cu masinile ridicate de Politie. Daca in termen de 180 de zile vehiculul nu este inmatriculat in Italia sau nu se solicita eliberarea unui document de transfer pentru a-l conduce peste frontiera, masina se confisca.

KELEMEN DESPRE MOTIUNEA DE CENZURA: intrebare de bun-simt: Cine este propunerea de premier?

Motiunea de cenzura nu trece - nici cu voturile UDMR, nici cu cele ale minoritatilor - pentru ca lipsesc 52 de voturi, dar UDMR nu are raspuns la intrebarea de bun simt cine este propunerea de premier, respectiv cine va conduce viitoarea majoritate, a declarat astazi presedintele Uniunii, Kelemen Hunor.

Se marita Taylor Swift? Cine este iubitul ei secret?

Este foarte posibil ca Taylor Swift sa aiba parte de o surpriza de proportii din partea iubitul ei Joe Alwyn. Se pare ca acesta vrea sa o ceara in casatorie.

Doi romani au fost arestati pentru legaturi cu mafia chineza din Italia

Doi romani au fost arestati pentru legaturi cu mafia chineza din Italia. Cei doi sunt acuzati de spalare de bani. Zeci de milioane de euro au fost transferati in conturile romanilor, care aveau misiunea.

Siegfried Muresan ingrijorat de modificarile codului rutier din Italia

Deputatul european Siegfried Muresan doreste sa se clarifice situatia in care se afla peste 1,15 milioane de romani din Italia. O mare parte dintre acestia conduc temporar autoturisme inmatriculate in tara noastra. Acesta a trimis luni un comunicat prin care intreaba Comisia Europeana daca legea adoptata la 1 decembrie 2018 incalca legislatia europeana si principiile liberei circulatii.

Gestul unui preot roman din Italia pentru o maternitate. Au dat dovada de omenie crestinii de diferite confesiuni

Preotul unei parohii ortodoxe din Peninsula a reusit sa doteze o sectie de Neonatologie cu aparatura electrocasnica necesara tinerelor mame.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )