Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este favoritul lui Trump pentru a conduce FBI, dupa demiterea lui James Comey

România Liberă România Liberă,
Cine este favoritul lui Trump pentru a conduce FBI, dupa demiterea lui James Comey

Presedintele american Donald Trump a anuntat, joi, ca unul dintre favoritii sai pentru conducerea Biroului Federal de Informatii FBI) este fostul senator si candidat democrat la postul de vicepresedinte, Joe Lieberman. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban vs. Cristian Busoi. A inceput lupta pentru sefia PNL: Cum se impart taberele si cine este favoritul

Ludovic Orban pare in avantaj la startul bataliei pentru PNL, dar gruparea din jurul lui Cristian Busoi spera sa recupereze diferenta pana la congresul din 17 iunie.

Joe Lieberman este favorit in cursa pentru sefia FBI

Fostul senator din partea Partidului Democrat si candidatul pentru functia de vicepresedinte in 2000, Joe Lieberman este favorit sa preia conducerea FBI, potrivit CNN si Politico, citate de catre Reuters.

Premierul Theresa May sustine ca Marea Britanie va continua sa faca schimb de informatii secrete cu SUA, in ciuda scandalului in care este implicat Donald Trump

Premierul Regatului Unit, Theresa May, a anuntat miercuri ca Marea Britanie si SUA vor continua sa-si transmita reciproc informatii confidentiale, in ciuda scandalului din SUA in care este implicat Donald Trump.

Cine este barbatul care si-a aratat fundul la Eurovision VIDEO

In cadrul finalei Eurovision, in timp ce Jamala sustinea un recital, un barbat a urcat pe scena purtand pe umeri steagul Australiei, si-a dat pantalonii jos si si-a aratat fundul, in direct, in fata a sute de milioane de telespectatori. Iata cine este acesta si ce pedeapsa risca.

Cine este Edouard Philippe, premierul desemnat de Emmanuel Macron / Pasionat de mic de politica, este un apropiat al lui Alain Juppe

Putin cunoscut marelui public, noul locatar de la Matignon a incalcat deja in trecut liniile politice traditionale: primar din partea partidului de dreapta Republicanii LR) al orasului portuar Le Havre nord-vest), apropiat al fostului premier Alain Juppe, a militat in tinerete pentru socialistul Michel Rocard si linia sa social-democrata, inainte de a trece in tabara dreptei, scrie AFP.

Cine este soferul care a intrat cu masina in pietoni, la New York

Soferul masinii care a lovit 23 de persoane in Times Square, joi, la New York, este un fost militar din cadrul Marinei americane US Navy) care are cazier judiciar pentru conducere in stare de ebrietate, a.

Cine este noul antrenor al Stelei. Gigi Becali a facut anuntul

Finantatorul FCSB Gigi Becali a anuntat, luni, la resedinta sa din Aleea Alexandru, ca s-a inteles cu Nicolae Dica pentru preluarea postului de antrenor principal, ocupat pana acum de Laurentiu.

Cine este Robert Mueller, procurorul special care va ancheta prezumtivele ingerinte ale Rusiei in alegerile americane

Descris drept un barbat auster si metodic, Robert Mueller, numit miercuri procuror special in ancheta privind presupusa implicare a Rusiei in alegerile prezidentiale americane, este o figura foarte respectata la Washington, arata AFP.

Cine este marele castigator al premiului de 2,2 milioane de euro la Loto 6/49

Castigatorul marelui premiu in valoare de peste 2,2 milioane de euro la Loto 6/49 din luna mai este un pensionar din comuna Dragasani, judetul Valcea. Gherghe Nastase este norocosul. Barbatul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )