Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cine este Iulian Matache, noul ministru al Transporturilor

Antena3 Antena3,
Cine este Iulian Matache, noul ministru al Transporturilor

Iulian Matache, noul ministrul al Transporturilor, a fost secretar de stat in acelasi minister din martie anul trecut si este considerat un apropiat al liderului PSD Marian Oprisan, el ocupand functii de conducere. continuă pe Antena3

Cine este Iulian Matache, noul ministru al Transporturilor

Iulian Matache, noul ministrul al Transporturilor, a fost secretar de stat in acelasi minister din martie anul trecut si este considerat un apropiat al liderului PSD Marian Oprisan, el ocupand functii de conducere la nivelul Consiliului Judetean Vrancea.

Cine este Iulian Matache, viitorul ministru al Transporturilor

Iulian Matache este secretar de stat in Ministerul Transporturilor si fost director al Directiei Dezvoltare din cadrul Consiliului Judetean Vrancea. Matache a fost primul nume vehiculat in PSD ca.

Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Iulian Matache in functia de ministru al Transporturilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul de numire a lui Iulian-Ghiocel Matache in functia de ministru al Transporturilor. Matache este a doua optiune a lui Victor Ponta pentru sefia acestui minister, dupa ce presedintele Iohannis a respins o prima nominalizare - Mihai Fifor, invocand lipsa de expertiza si experienta manageriala ale acestuia.

Noua propunere a PSD pentru functia de ministru al Transporturilor este Iulian Matache

O propunere pentru ministerul Transporturilor discutata de PSD la Biroul National este Iulian Matache, informeaza B1 TV. in baza deciziei BPN al PSD, am decis sa-l propun pe domnul Iulian Matache pentru functia de.

Informatii despre Iulian Matache, propus ministru al Transporturilor

Iulian Matache este secretar de stat in Ministerul Transporturilor si fost director al Directiei Dezvoltare din cadrul Consiliului Judetean Vrancea. Matache a fost primul nume vehiculat in PSD ca.

Cine este Iulian Ghiocel Matache,noul ministru propus pentru Transporturi

Focsaneanul Iulian Ghiocel Matache este noua propunere a PSD pentru functia de ministru al Transporturilor, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins nominalizarea prim-ministrului Victor Ponta pentru acest portofoliu, in persoana social democratului Mihai Fifor.

Iulian Matache, numit ministru al Transporturilor

Presedintele Klaus Iohannis, a semnat, astazi, Decretul prin care se numeste in functia de membru al Guvernului Iulian-Ghiocel Matache, ministru al Transporturilor, arata un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind numirea lui Iulian Matache la Ministerul Transporturilor

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat joi Decretul prin care l-a numit pe Iulian-Ghiocel Matache ministru al Transporturilor. Iulian Matache a fost propus, cu o zi in urma, pentru preluarea functiei de.

Ponta, despre semnarea decretului de catre Iohannis pentru numirea lui Iulian Matache la Ministerul Transporturilor: Ma bucur foarte tare

Victor Ponta a salutat decizia de joi a presedintelui Klaus iohannis de semnare a decretului pentru numirea lui Iulian Matache in functia de ministru al Transporturilor. Matache a fost propunerea lui Ponta pentru.

Victor Ponta: Am decis sa-l propun pe Iulian Matache pentru functia de ministru al transporturilor

Premierul Victor Ponta a anuntat miercuri, pe Twitter, ca il propune pe Iulian Matache pentru functia de ministru al transporturilor. In baza deciziei BPN al PSD am decis sa-l propun pe dl Iulian Matache pentru functia de Ministru al Transporturilor! Ii urez succes, a spus Ponta. In prezent, Iulian Matache este secretar de stat in Ministerul Transporturilor. De asemenea, este cel caruia ministrul demisionar Ioan Rus i-a delegat atributiile sale pana in momentul in care va fi numit un nou ministru. Iulian Matache este cunoscut ca fiind un apropiat al presedintelui Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan. Vezi in text cine este Iulian Matache.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )