Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cine este Iulian Ghiocel Matache,noul ministru propus pentru Transporturi

Adevărul Adevărul,
Cine este Iulian Ghiocel Matache,noul ministru propus pentru Transporturi

Focsaneanul Iulian Ghiocel Matache este noua propunere a PSD pentru functia de ministru al Transporturilor, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a respins nominalizarea prim-ministrului Victor Ponta pentru acest portofoliu, in persoana social democratului Mihai Fifor. continuă pe Adevărul

Cine este Iulian Matache, viitorul ministru al Transporturilor

Iulian Matache este secretar de stat in Ministerul Transporturilor si fost director al Directiei Dezvoltare din cadrul Consiliului Judetean Vrancea. Matache a fost primul nume vehiculat in PSD ca.

Noua propunere a PSD pentru functia de ministru al Transporturilor este Iulian Matache

O propunere pentru ministerul Transporturilor discutata de PSD la Biroul National este Iulian Matache, informeaza B1 TV. in baza deciziei BPN al PSD, am decis sa-l propun pe domnul Iulian Matache pentru functia de.

Cine este noua propunere a PSD la Transporturi, dupa ce Iohannis l-a refuzat pe Fifor

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca secretarul de stat la Ministerul Transporturilor, Iulian Matache, este propunerea sa pentru portofoliul Transporturilor, in baza deciziei BPN al PSD.

FOTO. Ce scrie presa straina despre premiera romaneasca prim-ministru inculpat pentru fapte de coruptie

Presa internationala a relatat pe larg despre premiera de la Bucuresti referitoare la Victor Ponta care a devenit, luni, primul premier care este pus sub acuzare pentru acte de coruptie.

Fost membru ANRP, propus pentru ARESTARE preventiva

Constantin Lefter Zaharia, fost membru al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor din cadrul ANRP, va afla astazi daca va fi arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia o vor lua magistratii de la.

Cine este femeia care s-a fotografiat in pat cu Cotabita, la reanimare

Femeia care s-a fotografiat in pat langa Gabriel Cotabita, cand acesta era in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca din Capitala, este o infirmiera care lucreaza de mult timp in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )