Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cine este Jelena Ostapenko - Cifrele inregistrate de letona in drumul spre finala de la Roland Garros

Hotnews Hotnews,
 Cine este Jelena Ostapenko - Cifrele inregistrate de letona in drumul spre finala de la Roland Garros

Aflata pe locul 47 WTA, Jelena Ostapenko este marea surpriza e editiei din acest an de la Roland Garros. Calificata in premiera intr-o finala de Grand Slam, Ostapenko a aratat o forma incredibila, eliminand jucatoare mult mai bine clasate. In ultimul act de la Paris, sportiva in varsta de 20 de ani o va infrunta pe Simona Halep, a treia favorita a competitiei. continuă pe Hotnews

FINALA ROLAND GARROS. Cine este adversara Simonei Halep din finala Roland Garros

SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO Tanara jucatoare letona de tenis Jelena Ostapenko 20 ani) s-a calificat joi in finala probei feminine de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului, in.

SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO. La ce ora va juca Simona Halep cu Jelena Ostapenko in finala Roland Garros

Finala probei de simplu feminin dintre romanca Simona Halep si letona Jelena Ostapenko se va disputa sambata dupa-amiaza, de la ora 16. 00 ora.

Simona Halep - Jelena Ostapenko, finala de la Roland Garros, este in direct la ProTV, sambata, de la ora 15:30

Finala dintre Simona Halep si Jelena Ostapenko, pentru titlul de la Roland Garros, se vede in direct la ProTV, sambata, ora 15:30.

SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO. Halep, accidentata de Ostapenko in timpul unui meci: Mi-a dat cu mingea in ureche cu 150 de kilometri pe ora

Simona Halep va juca finala de la Roland Garrosimpotriva Jelenei Ostapenko, o sportiva pe care n-a intalnit-o niciodata in circuitul WTA, scrie adevarul. ro.

Incomoda, dar in niciun caz de speriat. Ce rezultate a avut Jelena Ostapenko anul acesta in circuitul WTA

Jelena Ostapenko, adversara Simonei Halep din finala de la Roland Garros, este revelatia acestui turneu de Grand Slam.

Surpriza mare la Roland Garros: in ziua in care a implinit 20 de ani, Jelena Ostapenko s-a calificat in finala turneului de Grand Slam de la Paris

Jelena Ostapenko este marea surpriza a acestui an in tenisul feminin! Tanara din Letonia s-a calificat in finala turneului de la Rolland Garros, desi pana la inceputul anului avea doar.

SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO. Halep, despre accidentarea la glezna: Simt durere, dar nu imi pasa

Simona Halepa vorbitdupa victoria de joi, cu Pliskova, desprestarea gleznei sale, dupa accidentarea suferita acum aproape trei saptamani, in timpul.

ANALIZA Cinci motive pentru care Simona Halep trebuie sa fie foarte atenta la Jelena Ostapenko, adversara ei din finala de la Roland Garros

Simona Halep va juca maine in finala turneului de la Roland Garros, de la ora 16. 00, in fata jucatoarei din Letonia, Jelena Ostapenko.

AZI LIVE Simona Halep - Karolina Pliskova (17:30), precedat de Jelena Ostapenko - Timea Bacsinszky (16:00)

Urmareste live text partida dintre Simona Halep si Karolina Pliskova din semifinalele de la Roland Garros, astazi de la ora 17:30. In aceeasi pagina transmitem si cealalta semifinala feminina,Jelena Ostapenko - Timea Bacsinszky, de la ora 16:00.

LIVE Jelena Ostapenko - Timea Bacsinszky. Urmeaza Simona Halep - Karolina Pliskova (17:30)

Urmareste live text partida dintre Simona Halep si Karolina Pliskova din semifinalele de la Roland Garros, astazi de la ora 17:30. In aceeasi pagina transmitem si cealalta semifinala feminina,Jelena Ostapenko - Timea Bacsinszky, de la ora 16:00.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )