Libnet.ro
UNICEF

07:30

FINALA ROLAND GARROS. Cine este adversara Simonei Halep din finala Roland Garros

Antena3 Antena3,
FINALA ROLAND GARROS. Cine este adversara Simonei Halep din finala Roland Garros

SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO Tanara jucatoare letona de tenis Jelena Ostapenko 20 ani) s-a calificat joi in finala probei feminine de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului, in. continuă pe Antena3

Simona Halep, primele declaratii dupa calificarea in finala Roland Garros. Ce spune despre adversara

Simona Halep s-a calificat in finala Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o pe Karolina Pliskova Cehia), numarul trei WTA, joi, in semifinale, cu 6-4, 3-6,.

A aruncat cu racheta spre copilul de mingi. Adversara Simonei Halep din finala Roland Garros, acuzata de violenta in 2016 (VIDEO)

Jelena Ostapenko, adversara Simonei Halep din finala Roland Garros, a primit acuzatii de violenta in 2016. Naomy Broady, adversara sa din turul secund de la Auckland, a acuzat-o ca in timpul meciului,.

SENZATIONAL! Simona HALEP s-a calificat in FINALA Roland Garros 2017

Simona Halep s-a calificat in finala Roland Garros! Jucatoarea romana, numarul patru mondial, va juca finala turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a.

CTP despre adversara Simonei Halep, din finala de la Paris: E o salbaticiune inconstienta. Ma inspaimanta!

Cristian Tudor Popescu trage un semnal de alarma in privinta jucatoarei pe care Simona Halep o va intalni in finala de la Roland Garros.

CTP, despre adversara Simonei Halep, din finala de la Paris: E o salbaticiune inconstienta. Ma inspaimanta!

Cristian Tudor Popescu trage un semnal de alarma in privinta jucatoarei pe care Simona Halep o va intalni in finala de la Roland Garros.

Presa internationala, despre calificarea Simonei Halep in finala de la Paris: Este irezistibila! Numarul 4 mondial, busculata dar nu distrusa de Karolina Pliskova

Cotidianul francez Le Figaro a scris ca Simona Halep a fost irezistibila in meciul cu sportiva ceha Karolina Pliskova, iar agentia italiana Ansa a notat ca romanca nu lupta doar pentru titlul de la Roland Garros, ci si pentru locul 1 mondial.

C.T. Popescu, reactie dupa ce Simona Halep s-a calificat in finala Roland Garros

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat joi ultimele 10 minute din partida Simonei Halep cu Karolina Pliskova, la o televiziune de stiri, unde a povestit cum a trait meciul romancei. Simona a.

Sorin Grindeanu, mesaj pentru Simona Halep, dupa calificarea in finala Roland Garros

Premierul Sorin Grindeanu a felicitat-o public joi seara pe jucatoarea de tenis Simona Halep pentru calificarea in finala turneului de la Roland Garros si i-a urat acesteia succes pe mai.

A inceput meciul dintre Simona Halep si Karolina Pliskova, in semifinala de la Roland Garros. Scorul este 6-4, 3-6, 4-1

Romanca Simona Halep, locul 4 in clasamentul WTA, va juca, joi, de la ora 18, cu Karolina Pliskova Cehia, 2 WTA) in semifinalele turneului de tenis de la Roland Garros Franta).

ANALIZA Cinci motive pentru care Simona Halep trebuie sa fie foarte atenta la Jelena Ostapenko, adversara ei din finala de la Roland Garros

Simona Halep va juca maine in finala turneului de la Roland Garros, de la ora 16. 00, in fata jucatoarei din Letonia, Jelena Ostapenko.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2083 seconds )