Libnet.ro
UNICEF

00:07

Surpriza mare la Roland Garros: in ziua in care a implinit 20 de ani, Jelena Ostapenko s-a calificat in finala turneului de Grand Slam de la Paris

B1 B1,
Surpriza mare la Roland Garros: in ziua in care a implinit 20 de ani, Jelena Ostapenko s-a calificat in finala turneului de Grand Slam de la Paris

Jelena Ostapenko este marea surpriza a acestui an in tenisul feminin! Tanara din Letonia s-a calificat in finala turneului de la Rolland Garros, desi pana la inceputul anului avea doar. continuă pe B1

Jelena Ostapenko produce surpriza la Roland Garros

In varsta de doar 19 ani, Jelena Ostapenko din Letonia s-a calificat pentru prima data in cariera in semifinalele unui turneu de Mare Slem.

Surpriza de proportii la Roland Garros. O jucatoare de 19 ani da lovitura si ajunge in semifinale, dupa ce a eliminat un fost numar 1 mondial

Primele doua sferturi de finala de pe tabloul feminin de la Roland Garros au oferit rezultate surprinzatoare, intre care unul chiar bomba.

Reactii INCREDIBILE in loja Simonei Halep, dupa calificarea in semifinalele de la Roland Garros: Omul care nu zambeste a plans!

Loja SimoneiHalepa oferit imagini la fel de spectaculoase precum actiunea din teren, transata 3-6, 7-66), 6-0 de constanteanca in dauna Elinei Svitolina, scrie ProSport. Teo Cercel,.

Ostapenko prima finalista la Roland Garros

Revelatia Jelena Ostapenko a produs surpriza si s-a calificat, joi, in finala turneului de Mare Slem de la Roland Garros dupa un meci de trei seturi cu Timea Bacsinszky.

Ce a scris presa straina, imediat dupa calificarea lui Halep in semifinalele de la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep pare sa aiba un bulevard in fata ei pentru a obtine la Roland Garros primul ei titlu de Mare Slem, dupa ce a eliminat-o in sferturi de finala pe cea mai.

Un meci cum n-a mai vazut Parisul: Simona Halep merge in semifinale la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat miercuri in semifinale la Roland Garros dupa ce a revenit de la un set dezavantaj si 1-5 in setul al doilea, contra Elenei Svitolina. Cand totul parea pierdut, Halep a revenit si a castigat cel mai frumos meci e la Roland Garros din ultimii ani de pe tabloul feminin.

Cu ochii pe Simona Halep! S-a stabilit ora meciului cu Elina Svitolina, care o poate duce pe romanca noastra in semifinalele turneului de la Roland Garros

Simona Halep e la un singur pas de semifinalele turneului de la Roland Garros, obiectiv pe care il poate atinge daca o invinge miercuri pe Elina Svitolina.

Simona Halep in finala la Roland Garros

Pentru a doua oara in ultimii trei ani Simona Halep va evolua cu trofeul pe masa la Roland Garros, dupa ce in semifinala de joi a invins-o pe Karolina Pliskova din Cehia, cu 6-4, 3-6, 6-3. Meciul a fost live text aici.

A inceput meciul dintre Simona Halep si Karolina Pliskova, in semifinala de la Roland Garros. Scorul este 6-4, 3-6, 4-1

Romanca Simona Halep, locul 4 in clasamentul WTA, va juca, joi, de la ora 18, cu Karolina Pliskova Cehia, 2 WTA) in semifinalele turneului de tenis de la Roland Garros Franta).

Asa am trait Simona Halep - Karolina Pliskova in semifinale la Roland Garros

Am transmis live text partida dintre Simona Halep si Karolina Pliskova din semifinalele de la Roland Garros, astazi dupa ora 18:30.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )