Libnet.ro
UNICEF

13:16

Cine este Jenica Tabacu, directorul de la muzeul Iulia Hasdeu din Campina, care s-a spanzurat

Antena3 Antena3,
Cine este Jenica Tabacu, directorul de la muzeul Iulia Hasdeu din Campina, care s-a spanzurat

Jenica Tabacu, director al Muzeului Iulia Hasdeu, din Campina, judetul Prahova, a fost gasita spanzurata in casa, vineri, familia alertand autoritatile. Politia a deschis o ancheta ca sa. continuă pe Antena3

Ultimul interviu al Jenicai Tabacu. Directorul muzeului Iulia Hasdeu, despre spiritism si lumea de dincolo

Jenica Tabacu, director al Muzeului Iulia Hasdeu, din Campina, judetul Prahova, a fost gasita spanzurata in casa, vineri, familia alertand autoritatile. Surse judiciare au declarat ca directorul.

Directorul Muzeului Iulia Hasdeu, din Campina a fost gasit spanzurat in casa

Jenica Tabacu, director al Muzeului Iulia Hasdeu, din Campina, judetul Prahova, a fost gasita spanzurata in casa, vineri, familia alertand autoritatile. Surse judiciare au declarat, corespondentului.

Directoarea muzeului Iulia Hasdeu din Campina a fost gasita moarta. Femeia s-a spanzurat la varsta de 50 de ani

Jenica Tabacu 50 de ani), directorul Muzeului Iulia Hasdeu din Campina a fost gasita, vineri 21 decembrie, moarta in casa. Politia face cercetari la fata locului.

Director de MUZEU, gasit spanzurat in propria locuinta: Un oras intreg este in STARE DE SOC (FOTO)

Directoarea Muzeului Iulia Hasdeu din Campina, Jenica Tabacu, a fost gasita moarta, vineri, in locuinta sa din oras, informeaza Adevarul. La ora transmiterii acestei stiri, politia face.

Misterul pe care Jenica Tabacu l-a luat cu ea in mormant

Jenica Tabacu, director al Muzeului Iulia Hasdeu, din Campina, judetul Prahova, a fost gasita spanzurata in casa, vineri, familia alertand autoritatile. Politia a deschis o ancheta ca sa.

S-a aflat cine este noul antrenor al lui MANCHESTER UNITED: Clubul a dezvaluit numele din greseala, dupa care a sters anuntul

Ole Gunnar Solskjaer este noul antrenor interimar al lui Manchester United, anunta Goal. com. Clubul a facut anuntul mult-asteptat fara sa vrea, dupa care a sters postarea. Solskjaer este noul nostru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )