Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cine este Mid Europa Partners, care a preluat Regina Maria, fondul care multiplica de trei ori banii investitorilor. 5 lucruri de stiut

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cine este Mid Europa Partners, care a preluat Regina Maria, fondul care multiplica de trei ori banii investitorilor. 5 lucruri de stiut

Mid Europa Partners MEP), care a preluat 80% din operatorul de servicii medicale private Regina Maria , este cel mai mare fond de private equity cu investitii in Europa Centrala si de Est, daca analizam exit-urile incheiate in regiune. Mid Europa. continuă pe Wall-Street Ro

Mid Europa Partners a preluat Regina Maria

Mid Europa Partners, firma axata pe investitii in Europa Centrala si de Est si Turcia, anunta ca a semnat un acord pentru preluarea operatorului de servicii medicale private Regina Maria si se asteapta la incheierea tranzactiei la finalul acestui an.

Reteaua medicala Regina Maria, preluata de fondul de investitii private Mid Europa Partners

Firma de private equity Mid Europa Partners, axata pe investitii in Europa Centrala si de Est si Turcia, a preluat operatorul de servicii medicale private Regina Maria, finalizarea tranzactiei fiind asteptata pentru ultimul trimestru al anului 2015.

Regina Maria, vanduta: Mid Europa Partners a cumparat reteaua de sanatate privata

Regina Maria, una dintre cele mai mari retele private de sanatate din piata romaneasca, a fost vanduta de fondul de investitii Advent catre Mid Europa Partners, o firma de private equity axata pe Europa Centrala si de Est si Turcia. Tranzactia este.

Reteaua Regina Maria, preluata de firma de private equity Mid Europa Partners

Reteaua de unitati medicale Regina Maria a fost preluata de firma de private equity Mid Europa Partners. Tranzactia se va finaliza in ultimul trimestru al anului 2015, noteaza evz. ro. Reteaua de sanatate.

Fondul de investitii Mid Europa a cumparat operatorul de servicii medicale private Regina Maria

Fondul de investitii Mid Europa Partners a cumparat operatorul de servicii medicale private Regina Maria, in cea mai mare tranzactie din aceasta piata, scrie Ziarul Financiar. Fondul de investitii a preluat.

Francezii au CONFISCAT un tablou pierdut, evaluat la 25 de milioane de euro. Cine este pictorul

Vamesii francezi au confiscat un tabloul Tete de jeune fille, realizat de Pablo Picasso si evaluat la 25 de milioane de euro, dupa ce spaniolii au transmis ca tabloul este o comoara nationala spaniola si nu poate fi scos in afara tarii.

Gama Porsche 901 este completa: Singurul model care lipsea a fost gasit in curtea unui colectionar

Gama Porsche este completa, producatorul german a gasit singurul model care ii lipsea din gama 901. Modelul a fost fabricat in doar 82 de exemplare, iar compania l-a gasit dupa 50 de ani de la iesirea de pe.

Teodor Atanasiu: Vom cere PSD sa amane unele masuri fiscale. Liviu Dragnea nu este un lider cu care liberalilor le face placere sa discute, dar poporul roman nu poate sa astepte dupa mofturi

Prim-vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu, a declarat ca liberalilor nu le face placere sa discute cu noul lider PSD, Liviu Dragnea. Nu este un lider cu care ne face placere sa discutam, dar poporul roman nu.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )