Libnet.ro
UNICEF

18:45

Francezii au CONFISCAT un tablou pierdut, evaluat la 25 de milioane de euro. Cine este pictorul

România Liberă România Liberă,
Francezii au CONFISCAT un tablou pierdut, evaluat la 25 de milioane de euro. Cine este pictorul

Vamesii francezi au confiscat un tabloul Tete de jeune fille, realizat de Pablo Picasso si evaluat la 25 de milioane de euro, dupa ce spaniolii au transmis ca tabloul este o comoara nationala spaniola si nu poate fi scos in afara tarii. continuă pe România Liberă

Subsidiarele din Romania au primit de la bancile-mama peste 568 milioane euro

Bancile mama au capitalizat subsidiarele din Romania cu 568,1 milioane de euro in primele sase luni ale acestui an, comparativ cu 104,46 milioane de euro in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor Oficiului National al Registrului Comertului ONRC), transmite Agerpres.

CNADNR liciteaza un contract de achizitie utilaje in valoare de circa 16 milioane euro

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale S. CNADNR) organizeaza licitatie pentru atribuirea unui contract in valoare estimata de aproape 70 de milioane de lei aproximativ 16 milioane de euro), fara TVA, pentru achizitionarea unui sistem de administrare si intretinere a retelei de drumuri nationale cu durata de viata expirata si care prezinta straturi rutiere bituminoase uzate, se arata intr-un comunicat de presa al companiei transmis redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )