Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cine este noul administrator al CFR Calatori

România Liberă România Liberă,
Cine este noul administrator al CFR Calatori

Fostul sef al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) in perioada 2010-2012, Dan Iulius Plaveti, in prezent presedintele CA al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), a fost numit, la inceputul lunii martie, administrator la CFR Calatori, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Seful companiei care administreaza Aeroporturi Bucuresti, Dan Plaveti, numit administrator la CFR Calatori

Dan Iulius Plaveti, fost sef al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) in perioada 2010-2012, in prezent presedintele CA al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), a fost numit la inceputul lunii martie administrator la CFR Calatori.

Dan Iulius Plaveti, acutualul sef al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, a fost numit administrator la CFR Calatori

Dan Iulius Plaveti, in prezent presedintele CA al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), a fost numit la inceputul administrator la CFR Calatori, informeaza Mediafax. La inceputul lunii martie,.

Rus a investit in functie noii directori ai SNTFC CFR Calatori si CNCF CFR

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a avut astazi o intalnire cu echipele de conducere ale Companiei Nationale de Cai Ferate CFR SA, si Societatii Nationale de Transport Feroviar de Calatori CFR Calatori SA, ocazie cu care au fost investiti in functie Iosif Szentes, ca director general al SNTFC CFR Calatori S. si Dan Costescu, ca director general al CNCF CFR SA.

Cine este iubita lui Dorian Popa

Dorian Popa traieste de un an si jumatate o relatie sentimentala cu o bruneta alaturi de care impart inclusiv mai multe afaceri. Iata cine este cea care i-a cucerit inima artistului care a participat la reality show-ul Sunt celebru, scoate-ma de aici. Un detaliu interesant: este mai mare cu 6 ani decat el.

Cine este iubitul lui Sore

Sore recunoaste ca traieste o poveste de dragoste cu un tanar caruia nu isi doreste sa ii dezvaluie identitatea, dar despre care sustine ca este mult mai simpatic decat ea. Iata ce spune.

Aurelian Marin este noul presedinte al ANAT

Aurelian Marin este noul presedinte al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism ANAT) pentru urmatorii doi ani, fiind ales ieri cu 130 de voturi. Contracandidatii sai, Razvan Nacea si Dan Anghelescu, au obtinut 68, respectiv 18 voturi, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

O interpreta renumita va canta in SPATIU. Vezi cine este

Renumita soprana britanica Sarah Brightman si fostul ei sot, Andrew Lloyd Webber, au compus impreuna un cantec original pe care interpreta il va canta in spatiu, informeaza contactmusic. com.

Cine este cel mai bine platit politician al lumii. Cat castiga cei mai importanti lideri politici

Dupa ce Vladimir Putin si-a micsorat salariul cu 10%, CNN face un top al celor mai bine platiti lideri politici ai lumii. Pe primul loc este Barack Obama, cu un salariu anual de 400. 000 de dolari si un cont de.

Suedezul Tomas Ryde este noul antrenor al nationalei feminine de handbal (VIDEO)

Suedezul Tomas Ryde, in varsta de 55 de ani, a fost numit luni in functia de antrenor principal al nationalei de handbal feminin a Romaniei. Obiectivul principal al acestei numiri este calificarea la.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )