Libnet.ro
UNICEF

23:45

Seful companiei care administreaza Aeroporturi Bucuresti, Dan Plaveti, numit administrator la CFR Calatori

Adevărul Adevărul,
Seful companiei care administreaza Aeroporturi Bucuresti, Dan Plaveti, numit administrator la CFR Calatori

Dan Iulius Plaveti, fost sef al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) in perioada 2010-2012, in prezent presedintele CA al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), a fost numit la inceputul lunii martie administrator la CFR Calatori. continuă pe Adevărul

Dan Iulius Plaveti, acutualul sef al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, a fost numit administrator la CFR Calatori

Dan Iulius Plaveti, in prezent presedintele CA al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), a fost numit la inceputul administrator la CFR Calatori, informeaza Mediafax. La inceputul lunii martie,.

Presedintele CA de la Aeroporturi Bucuresti, in CA la CFR Calatori

Dan Iulius Plaveti, fost sef al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) in perioada 2010-2012, in prezent presedintele CA al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), a fost numit la inceputul lunii martie.

Sediul firmei care administreaza mosia de la Nana a lui Basescu, scos la inchiriere

Afacerea Agro Green Nana nu pare sa mearga foarte bine. Sediul firmei care administreaza mosia de la Nana a lui Traian Basescu, a fost scos la inchiriere. Imobilul apartine Catalinei Cristea, fosta.

Pentru prima data, un actor din Dr. Who la Bucuresti - Dan Starkey vine la East European Comic Con

Actorul Dan Starkey, cel care ii da viata lui Strax in serialul-fenomen Dr. Who, vine la East European Comic Con. Dr. Who este poate cel mai longeviv serial din lume, primul episod aparand in 1963. De atunci si pana astazi, seria a creat o adevarata isterie si dincolo de spatiul britanic si european si a atras in jurul sau un cult de proportii globale. De-a lungul timpului, nu mai putin de 13 actori au intrat in pielea Lordului Timpului, Dr. Who. Personajul lui Starkey, Strax este un Sontaran care a cucerit rapid simpatia telespectatorilor Dr. Who din intreaga lume, datorita caracterului sau sincer si amuzant in acelasi timp.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )