Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cine este prima sotie a lui Radu Valcan si de ce au divortat

B1 B1,
Cine este prima sotie a lui Radu Valcan si de ce au divortat

Radu Valcan este unul dintre cei mai admiratibarbati din showbizul romanesc, atat din prisma fizicului atragator cat si a casniciei fericite. Adela Popescu si Raduformeaza de ceva vreme. continuă pe B1

Adela Popescu, o mama privilegiata. Cum o rasfata Radu Valcan in fiecare zi

Adela Popescu si Radu Valcan traiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viata lor. Cei doi asteapta cel de-al treilea copil, un baietel. Vedeta a ales sa stea departe de micile ecrane, pe perioada sarcinii, asta pentru a se proteja pe ea, dar si pe viitorul baietel. Radu Valcan isi rasfata sotia, pe Adela .

Rasturnare de situatie in cazul mortului-viu din Iasi. Cine este, de fapt, barbatul ingropat: suspiciuni de crima

Ce informatii noi au aparut in cazul barbatului despre care se credea ca a murit si caruia i s-a oficiat si o slujba de inmormantare. Cine este, de fapt, barbatul ingropat? Cine este barbatul ingropat la Iasi in cazul mortului-viu din Iasi urmeaza ca probele ADN sa clarifice tot. in curand persoana ingropata in cimitirul .

Cine este ventrilocul Florin Suciu de la Romanii au Talent. Povestea vietii sale e senzationala, ce secrete ascunde

I-a cucerit pe toti cu numarul sau spectaculos si nu are de gand sa se opreasca aici. Cine este ventrilocul Florin Suciu de la Romanii au Talent. Actorul a dat tot din casa si a povestit cum a nascocit ideea momentului cu iepurele Octavian. Desi nu se considera un om talentat, actorul a cucerit publicul .

Cine este iubitul Alexandrei Dinu, noul jurat de la Romanii au Talent. Blonda este indragostita pana peste cap

Alexandra Dinu a disparut din viata publica de cand a horatat sa plece spre alte zari unde sa-si incerce norocul. Actrita a prins aripi in Italia, apoi a plecat in Statele Unite, unde are diferite proiecte de film si televiziune. Recent a revenit in Romania pentru a filma Romanii au talent, show in cadrul caruia .

Cine este noul iubit al Alexandrei Stan. Sora concurentei de la Survivor a facut marturisiri uimitoare

Sora Alexandrei Stan a fost prezenta in emisiunea Stafeta mixta, de la Kanal D, care are ca obiect analizarea momentelor din Survivor Romania. Aceasta a vorbit despre prestatia artistei din cadrul competitiei pentru supravietuire, dezvaluind si ca celebra-i sora si-a gasit fericirea in bratele unui tanar misterios, care a sustinut-o de cand a aflat ca .

inceperea scolii. Cine este exceptat de la a purta masca de protectie

Cu cateva ore inainte de redeschiderea scolilor in format fizic, ministerele educatiei si sanatatii au transmis o serie de precizari cu privire la exceptiile de la purtatul mastii de protectie. Este vorba de regulile generale care prevad cinci exceptii de la obligativitatea purtarii mastii, printre acestia numarandu-se copiii mai mici de cinci ani si persoanele care sufera de boli care afecteaza capacitatea de oxigenare.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )