Libnet.ro
UNICEF

01:05

inceperea scolii. Cine este exceptat de la a purta masca de protectie

Hotnews Hotnews,
 inceperea scolii. Cine este exceptat de la a purta masca de protectie

Cu cateva ore inainte de redeschiderea scolilor in format fizic, ministerele educatiei si sanatatii au transmis o serie de precizari cu privire la exceptiile de la purtatul mastii de protectie. Este vorba de regulile generale care prevad cinci exceptii de la obligativitatea purtarii mastii, printre acestia numarandu-se copiii mai mici de cinci ani si persoanele care sufera de boli care afecteaza capacitatea de oxigenare. continuă pe Hotnews

Barbat agresat in fata unui bar din Targu Jiu de catre doi agenti de paza pentru ca nu purta masca de protectie

Un barbat in varsta de 36 de ani, din municipiul Targu Jiu, a fost lovit, ieri seara, de doi agenti de paza si protectie in fata unui bar din municipiul Targu Jiu, pe motivul ca nu purta masca de protectie.

O tanara bolnava de COVID-19 a fost prinsa de politisti pe strada. Nu purta masca de protectie. Ce amenda a primit pentru incalcarea restrictiilor

O tanara in varsta de 26 de ani, bolnava de COVID-19, a ignorat restrictiile si a fost prinsa de oamenii legii pe o strada din Bistrita. Tanara nu purta nici macar masca de protectie. Pentru ca nu se.

Rasturnare de situatie in cazul mortului-viu din Iasi. Cine este, de fapt, barbatul ingropat: suspiciuni de crima

Ce informatii noi au aparut in cazul barbatului despre care se credea ca a murit si caruia i s-a oficiat si o slujba de inmormantare. Cine este, de fapt, barbatul ingropat? Cine este barbatul ingropat la Iasi in cazul mortului-viu din Iasi urmeaza ca probele ADN sa clarifice tot. in curand persoana ingropata in cimitirul .

Concurenta de la Puterea Dragostei, la Survivor Romania 2021? Cine este vedeta care ar putea sa faca parte din celebrul reality show

Survivor Romania isi deschide bratele pentru un nou concurent? Mai exact, se zvoneste ca ar fi vorba despre o fosta participanta la emisiunea Puterea Dragostei. Cine este vedeta care ar putea sa faca parte de celebrul show sportiv? Survivor Romania 2021: posibila noua concurenta e o fosta participanta la show-ul Puterea Dragostei Survivor Romania a .

Cine este iubitul Alexandrei Dinu, noul jurat de la Romanii au Talent. Blonda este indragostita pana peste cap

Alexandra Dinu a disparut din viata publica de cand a horatat sa plece spre alte zari unde sa-si incerce norocul. Actrita a prins aripi in Italia, apoi a plecat in Statele Unite, unde are diferite proiecte de film si televiziune. Recent a revenit in Romania pentru a filma Romanii au talent, show in cadrul caruia .

Cine este noul iubit al Alexandrei Stan. Sora concurentei de la Survivor a facut marturisiri uimitoare

Sora Alexandrei Stan a fost prezenta in emisiunea Stafeta mixta, de la Kanal D, care are ca obiect analizarea momentelor din Survivor Romania. Aceasta a vorbit despre prestatia artistei din cadrul competitiei pentru supravietuire, dezvaluind si ca celebra-i sora si-a gasit fericirea in bratele unui tanar misterios, care a sustinut-o de cand a aflat ca .

Cine este si cum arata femeia care l-a convins pe Augustin Viziru sa renunte la burlacie. Primele declaratiii ale castigatorului de la Ferma despre casatorie

Viata din cazinouri a lui Augustin Viziru s-a sfarsit odata ce in viata sa a aparut mama copilului lui. Mult mai tanara decat actorul, femeia i-a pus capac, iar din iubirea lor s-a nascut Maria. Cei doi nu formeaza oficial o familie, caci nu au ajuns sa-si jure iubire la altar, dar nu pare ca .

Cine este Mircea Abrudean, noul secretar general adjunct al Guvernului. Ce apare in CV-ul lui

Noile miscari de trupe la nivel de coalitie pun mari semne de intrebare. Zilele trecute, se afla de negocierea si impartirea prefecturilor si schimbarea incadrarii prefectilor. Astazi aflam de noi schimbari in structura guvernului condus de liberalul Florin Citu. Printre cei mai proaspeti membri de guvern, se numara si Mircea Abrudean, adus tocmai de la .

inceperea scolii pe 8 februarie, ultima sansa pentru evitarea repetarii anului scolar

Am impresia ca autoritatile si parintii nu inteleg ce inseamna pierderea a trei semestre de activitatea scolara. A fost pandemie, nimeni nu este vinovat de aceasta nenorocire. Dar trebuie evaluate si intelese consecintele pentru mediul scolar, si luate deciziile care se impun. Nu poti face cursuri mai departe, avand golurile provocate in cele trei semestre de stat acasa. Doar daca vrei sa-ti furi singur caciula.

Alexandru Rafila: inceperea scolii trebuie sa fie intr-un mediu in care oamenii stiu ce au de facut. Sunt chestiuni mentionate, cum ar fi testarea copiilor, care nu sunt explicate cum se fac (VIDEO)

Deputatul PSD Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a vorbit despre redeschiderea scolii, pe B1 TV, vineri seara, si a explicat ca sunt doua categorii de persoane.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2719 seconds )