Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cine este ventrilocul Florin Suciu de la Romanii au Talent. Povestea vietii sale e senzationala, ce secrete ascunde

Playtech Playtech,
Cine este ventrilocul Florin Suciu de la Romanii au Talent. Povestea vietii sale e senzationala, ce secrete ascunde

I-a cucerit pe toti cu numarul sau spectaculos si nu are de gand sa se opreasca aici. Cine este ventrilocul Florin Suciu de la Romanii au Talent. Actorul a dat tot din casa si a povestit cum a nascocit ideea momentului cu iepurele Octavian. Desi nu se considera un om talentat, actorul a cucerit publicul . continuă pe Playtech

Cine este iubitul Alexandrei Dinu, noul jurat de la Romanii au Talent. Blonda este indragostita pana peste cap

Alexandra Dinu a disparut din viata publica de cand a horatat sa plece spre alte zari unde sa-si incerce norocul. Actrita a prins aripi in Italia, apoi a plecat in Statele Unite, unde are diferite proiecte de film si televiziune. Recent a revenit in Romania pentru a filma Romanii au talent, show in cadrul caruia .

Rasturnare de situatie in cazul mortului-viu din Iasi. Cine este, de fapt, barbatul ingropat: suspiciuni de crima

Ce informatii noi au aparut in cazul barbatului despre care se credea ca a murit si caruia i s-a oficiat si o slujba de inmormantare. Cine este, de fapt, barbatul ingropat? Cine este barbatul ingropat la Iasi in cazul mortului-viu din Iasi urmeaza ca probele ADN sa clarifice tot. in curand persoana ingropata in cimitirul .

Cine este noul iubit al Alexandrei Stan. Sora concurentei de la Survivor a facut marturisiri uimitoare

Sora Alexandrei Stan a fost prezenta in emisiunea Stafeta mixta, de la Kanal D, care are ca obiect analizarea momentelor din Survivor Romania. Aceasta a vorbit despre prestatia artistei din cadrul competitiei pentru supravietuire, dezvaluind si ca celebra-i sora si-a gasit fericirea in bratele unui tanar misterios, care a sustinut-o de cand a aflat ca .

Cine este Sara, pustoaica de 11 ani care i-a persiflat pe juratii de la Romanii au talent

Andra, Alexandra Dinu, Andi moisescu si Florin Calinescu au ras in hohote cand au fost persiflati de Sara Smighelschi, din judetul Neamt, care a participat la emisiunea Romanii au talent.

Cine este prima sotie a lui Radu Valcan si de ce au divortat

Radu Valcan este unul dintre cei mai admiratibarbati din showbizul romanesc, atat din prisma fizicului atragator cat si a casniciei fericite. Adela Popescu si Raduformeaza de ceva vreme.

inceperea scolii. Cine este exceptat de la a purta masca de protectie

Cu cateva ore inainte de redeschiderea scolilor in format fizic, ministerele educatiei si sanatatii au transmis o serie de precizari cu privire la exceptiile de la purtatul mastii de protectie. Este vorba de regulile generale care prevad cinci exceptii de la obligativitatea purtarii mastii, printre acestia numarandu-se copiii mai mici de cinci ani si persoanele care sufera de boli care afecteaza capacitatea de oxigenare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )