Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cine este primul iubit al Simonei Halep si cu ce se ocupa acum. Andrei Mlendea a uitat de sportiva in bratele sotiei

Playtech Playtech,
Cine este primul iubit al Simonei Halep si cu ce se ocupa acum. Andrei Mlendea a uitat de sportiva in bratele sotiei

Primul iubit al Simonei Halep locul 4 WTA), care pentru o perioada i-a fost si antrenor, este acum casatorit si are doi copii. Andrei Mlendea, despre care se spune ca a fost concediat de tatal Simonei cand acesta a simtit ca intre cei doi se leaga o relatie, este in continuare un antrenor de tenis . continuă pe Playtech

Dezvaluiri uluitoare. Toni Iuruc s-a iubit cu o stirista de la Digi. Cum a ajuns in bratele Simonei Halep

Detalii despre Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep, continua sa apara. Se pare ca pe partea amoroasa a reusit sa bifeze cu spor numeroase frumuseti. Dar, totusi, cum a ajuns tocmai in bratele Simonei Halep? Toni Iuruc s-a iubit cu o stirista de la Digi Telenovela sau viata amoroasa a milionarului Toni Iuruc? inainte sa formeze .

Ce au facut prietenii Simonei Halep cand l-au cunoscut pe iubitul ei. Totul a fost surprins, in public

Simona Halep l-a prezentat pe Toni Iuruc prietenilor sai. Acesti au fost surprinsi distrandu-se enorm de mult, semn ca cei care o inconjoara pe campioana noastra l-au placut pe alesul inimii sale. Simona Halep, intalnire de gradul zero intre iubit si grupul de prieteni Simona Halep si milionarul machedon au incetat de o buna bucata .

Jucatoarea care i-a declarat razboi Simonei Halep! Marea batalie se da in 2020! Cat de periculoasa este pentru romanca

Naomi Osaka 21 de ani, locul 2 WTA) i-a declarat razboi Simonei Halep, cu un an inainte de Jocurile Olimpice 2020. Sportiva din Japonia si-a propus sa castige medalia de aur la Olimpiada, in fata propriilor suporteri. Simona are si ea un obiectiv clar: medalie la Tokyo, fie aur, fie argint. Naomi Osaka i-a declarat .

Timbru postal dedicat Simonei Halep, dupa succesul de la Wimbledon. Cand intra in circulatie

Ministerul Comunicatiilor anunta ca va introduce in circulatie un timbru postal dedicat Simonei Halep, pentru a onora performantele reusite in tenis, in special succesul de la Wimbledon 2019. Pe timbru va fi reprodusa imaginea sportivei in timp ce ridica trofeul de la Londra. Timbru postal dedicat Simonei Halep Statul roman incepe sa faca primii pasi .

Contul de Instagram al Simonei Halep a fost spart de hackeri. Ce a aparut pe pagina campioanei de la Wimbledon

Contul de Instagram al Simonei Halep a fost spart de hackeri. in numele jucatoarei, acestia au cerut printr-o postare publica imprumut 500 de dolari. Marti seara, urmaritorii Simonei Halep au avut surpriza.

Contul de Instagram al Simonei Halep a fost spart de hackeri

Marti seara, contul de Instagram al Simonei halep a fost spart de hackeri care au cerut bani in numele ei. Hei, ma poate ajuta cineva? Sunt blocata in Elvetia, iar contul meu bancar nu merge aici. Am nevoie de 500 de dolari. Sunt dispusa sa platesc 1. 500 de dolari pana in weekend, au fost mesajele aparute si sterse de pe contul Simonei, potrivit digisport. ro.

ALERTA: Contul de instagram al Simonei Halep, SPART DE HACKERI! Ce IMAGINI au postat in numele campioanei si cati BANI au cerut (FOTO)

Contul de Instagram al Simonei Halep a fost spart, marti, de hackeri, care, in numele jucatoarei, au cerut suma de 500 de dolari. Problema a fost sesizata de fanii sportivei, care au postat fotografiile cu textul.

Cine este Patricia Tig, noua Simona Halep a Romaniei. Salt impresionant in clasamentul WTA

Patricia Tig 24 de ani, locul 220 WTA) traverseaza o perioada foarte buna a carierei. Dupa ce la turneul BRD Bucharest Open a ajuns pana in finala, unde a fost invinsa de Elena Rybakina cu 6-2, 6-0, romanca s-a calificat in sferturile de finala la Jurmala si promite sa continue ascensiunea in tenisul feminin. Patricia .

Ministrul de Interne, despre cazul fetei de 15 ani: Cine este vinovat trebuie sa plateasca, indiferent ca este Politie sau STS

Noul ministru al Afacerilor Interne, Nicolae Moga, anunta ca a cerut un raport urgent referitor la procedura care a fost urmata in cazul fetei de 15 ani din Olt care ar fi fost ucisa, spunand ca daca intr-adevar se dovedeste ca au fost intarzieri in modalitatea de interventie, cine este vinovat trebuie sa plateasca, indiferent ca este de la Politie sau de la STS.

Cine este de fapt Luminita, sotia lui Gigi Becali. De ce apare rar in public si cum se poarta cu ea patronul FCSB

Gigi Becali este celebru pentru actele filantropice in sprijinul unor comunitati de sinistrati, asociatii religioase, dar si pentru declaratiile publice controversate. Afaceristul declara ca Dumnezeu ii e calauza in viata, dar ajutor pe acest drum Luminita, sotia sa, o prezenta discreta in viata publica. Cine este? De ce apare rar in lumina reflectoarelor si cum .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )