Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cine este romanca pe care Nicolae Ceausescu a facut-o cadou unui presedinte canibal. Ce a primit in schimb dictatorul

Antena3 Antena3,
Cine este romanca pe care Nicolae Ceausescu a facut-o cadou unui presedinte canibal. Ce a primit in schimb dictatorul

Detalii incredibile legate de darul pe care presedintele Romaniei socialiste i l-a facut omologului sau din Republica Centrafricana, in schimbul unor diamante. continuă pe Antena3

Secretul teribil pe care Nicolae Ceausescu l-a dus in mormant: Mesaj misterios, inainte de EXECUTARE! TOVARASA a fost iNGROZITA

Nicolae Ceausescu ar fi facut o greseala teribila care in cele din urma i-a adus sfarsitul. Este vorba despre graba cu care temutul dictator ar fi platit datoria externa, fapt care a facut ca Romania sa.

Cine a fost, de fapt, mama Elenei Ceausescu. Dezvaluiri inedite despre socrii lui Nicolae Ceausescu

De-a lungul timpului, Elena si Nicolae Ceausescu s-au aflat sub lupa curiosilor, dornici sa descopere chiar si cele mai ascunse secrete ale cuplului de dictatori care a condus tara noastra in perioada comunista.

Cum isi vad romanii si bulgarii trecutul comunist: Nicolae Ceausescu si Todor Jivkov, viata dictatorilor in Scornicesti si Pravets

Reporterul Antena 3, Cristi Popovici, a realizat un reportaj despre trecutul comunist al romanilor si al bulgarilor, aratand diferentele dintre Scornicesti, locul in care s-a nascut fostul dictator Nicolae Ceausescu, si Pravets, satul natal devenit oras al lui Todor Jivkov. Daca cele doua orase mai au ceva in comun, acela este regretul localnicilor. Cei doi lideri comunisti erau prieteni buni, iar inalnirile lor, spre deosebire de alte vizite oficiale, se desfasurau intr-un cadru relaxat.

Ce masina de lux conducea Florin Piersic pe vremea lui Nicolae Ceausescu. Nu multi aveau privilegiul asta

Se poate spune ca Florin Piersic a fost un castigator si pe vremea lui Nicolae Ceausescu, caci nu multi aveau privilegiul de a detine o masina de lux pe cand Romania avea numai Dacii. Ce masina de lux conducea Florin Piersic pe vremea lui Nicolae Ceausescu? Florin Piersic a fost norocosul unui proprietar al unui .

SOC si groaza la mormantul lui NICOLAE CEAUSESCU! Si-au facut cruce cand au vazut CAVOUL! APARITIE DE COSMAR (GALERIE FOTO)

Nostalgicii regimului comunist s-au adunat si in acest an la mormantul lui Nicolae Ceausescu, in ziua in care fostul dictator ar fi implinit varsta de 102 ani.

Obiceiul bizar pe care il avea Nicolae Ceausescu! ii exaspera pe liderii lumii

Au iesit la iveala noi detalii incredibile din viata lui Nicolae Ceausescu, dupa mai bine de 30 de ani de la moartea sa.

Ce au adus oamenii la mormantul lui Nicolae Ceausescu, de ziua lui de nastere. Toata lumea din cimitir s-a uitat lung

Au trecut 30 de ani de la Revolutie si multi romani inca nu l-au uitat pe Nicolae Ceausescu. Fostul dictator ar fi implinit 102 ani pe 26 ianuarie. La mormantul lui din cimitirul Ghencea s-au strans, ca in fiecare an, zeci de persoane care au adus flori si au aprins lumanari. Zeci de oameni au .

Viata lui Nicolae Ceausescu la Scornicesti. Bustul fostului dictator, crapat si lipit cu chit

Antena 3 a realizat un reportaj la Scornicesti, un oras modest din judetul Olt, cunoscut romanilor pentru un singur lucru: locul unde s-a nascut Nicolae Ceausescu.

Cine este si cum arata iubita lui Vlad Voiculescu. Fosta jurnalista Digi 24 a confirmat relatia cu candidatul USR

Noua femeie din viata lui Vlad Voiculescu a recunoscut relatia cu acesta. Cine este si cum arata jurnalista de la Digi 24 cu care se iubeste politicianul? Cine este iubita lui Vlad Voiculescu? Vlad Voiculescu are o relatie cu fosta jurnalista de la Digi 24, care acum a semnat cu Libertatea. Este vorba despre Laura .

Cine este cel mai nou actor din serialul Sacrificiul de la Antena 1. Ce rol va interpreta in sezonul 2

Sacrificul este cel mai nou serial produs de Ruxandra Ion, care se pregateste sa revina pe micile ecrane cu un sezon nou, plin de situatii inedite si rasturnari, dar si cu personaje noi. Cine este cel mai nou actor din serialul Sacrificiul de la Antena 1 Marian Olteanu este unul dintre ele, intrepretandu-l pe Sorin, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )